Opublikowano 13 Grudnia 20205 l Po przygodach z B7 oraz z B8 pojawił się godny następca o kolorze biały lodowiec (Gletscherweiß). Tutaj -> wyposażenie takie sobie Planowane mody: - Auto Hold ✅ - Program ✅ - Home Link Edytowane 22 Kwietnia 20242 l przez Muskel1
Opublikowano 13 Grudnia 20205 l fajna, biała ładna, dobre koło, zmień kierkę na ściętą i będzie ideał
Opublikowano 13 Grudnia 20205 l Autor Dziękuję, cieżko będzie chyba znaleźć grzaną, ściętą z łopatkami w dobrej cenie i w dobrym stanie. Ta jest w super stanie bo przebieg dopiero 50 kkm i nie zamierzam zamieniać na świeczkę tylko bo ścięta a za nową cena nie jest tego warta co zyskasz po wymianie. Poza tym chyba nawet nie ma w ściętych wersjach ogrzewania kierownicy Edytowane 13 Grudnia 20205 l przez Muskel1
Opublikowano 13 Grudnia 20205 l Autor No to dobrze mi się wydawało. Nic nie szkodzi bo nie muszę mieć ściętej
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l Bardzo dobre połączenie: biały kolor, pakiet czerń, duże koła i brak ciemnych szyb
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l Na ostatnim zdjęciu faktycznie widać - na pierwszych nie. Mimo wszystko dobrze wygląda. Poza szybami
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l nie ma czegoś takiego w Audi jak lekko przyciemniane szyby, oglądam twoje zdjęcia i szyb przyciemnianych to ty na pewno nie masz , btw żeby nie było że się czepiam bo dla mnie to obojętne czy są przyciemniane czy nie Edytowane 29 Grudnia 20205 l przez marcin_o23
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l Autor Przednia szyba jest w każdym razie atemiczne-laminowane szkło.(4GF) Przednie drzwi mają szyby akustyczne. Może dlatego wydają się lekko ciemniejsze.
Opublikowano 18 Grudnia 20205 l Jest wypasik .Nie przywiązywałem na początku wagi do HUD, ale teraz nie mógł bym bez tego żyć, nie wiem jak Ty?
Opublikowano 18 Grudnia 20205 l Autor Wyposażenie tego auta to nie przypadek Sporządziłem sobie listę must have i HUD też się na niej znalazł. Jest po prostu mega wynalazkiem Edytowane 18 Grudnia 20205 l przez Muskel1