Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Bardzo fajne b9 ci się trafiło ? graty auta i bezawaryjności ? Mody na plus ?
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor Dziękuje! Mam jeszcze 2-3 pomysły, które chciałbym w przyszłości zrealizować, też nic wielkiego
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Dziękuje! Mam jeszcze 2-3 pomysły, które chciałbym w przyszłości zrealizować, też nic wielkiego Co masz w planach ?
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor Lusterka i listwy s-line w czerń, może dach także ale tu jeszcze nie mogę się zdecydować. Dyfuzor z pierwszego polifta. Edytowane 24 Stycznia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Lusterka i listwy s-line w czerń, może dach także ale tu jeszcze nie mogę się zdecydować. Dyfuzor z pierwszego polifta. Dach też, będzie jeszcze większy kozak
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Lusterka i listwy s-line w czerń, może dach także ale tu jeszcze nie mogę się zdecydować. Dyfuzor z pierwszego polifta. Zdecydowanie listwy i lusterka siądą super , do białego pasuje idealnie
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor 1 minutę temu, R4xx napisał: Dach też, będzie jeszcze większy kozak No myślę i myślę i rozważam za i przeciw. Kupiłem białe auto min. dlatego by nie nagrzewało się na słońcu i zrobię czarny dach Chociaż i tak ma już czerń na dachu bo panorama jest prawie czarna (więc tu akcent na dachu już jest).
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor 4 minuty temu, Michu1996 napisał: Zdecydowanie listwy i lusterka siądą super , do białego pasuje idealnie Właśnie, jeszcze tylko nie wiem czy lakier czy folia.
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor 1 minutę temu, george napisał: Nie będę oryginalny... ładny egzemplarz! Dziękuje!
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Właśnie, jeszcze tylko nie wiem czy lakier czy folia. Folię zawsze możesz ściągnąć a markowe super się aplikuje
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor Teraz, Zbig208 napisał: Rób dyfuzor z polifta i zrób opis jak poprzednie mody Jak będę tworzył to tak zrobię
Opublikowano 24 Stycznia 20215 l Autor 2 minuty temu, R4xx napisał: Folię zawsze możesz ściągnąć a markowe super się aplikuje Dokładnie, dlatego jestem raczej za folią.
Opublikowano 25 Stycznia 20215 l Ja bym lusterka pomalował.Sam mam białasa lusterka pomalowałem ,listwy zostawiłem w kolor.Nad dachem się zastanawiałem i doszedłem do wniosku,że zostaje w kolorze min. z tego samego powodu co nadmieniłeś(nagrzewanie).Mam szyberdach
Opublikowano 25 Stycznia 20215 l Autor 5 minut temu, kris67 napisał: Ja bym lusterka pomalował.Sam mam białasa lusterka pomalowałem ,listwy zostawiłem w kolor.Nad dachem się zastanawiałem i doszedłem do wniosku,że zostaje w kolorze min. z tego samego powodu co nadmieniłeś(nagrzewanie).Mam szyberdach
Opublikowano 25 Stycznia 20215 l Autor 9 godzin temu, Norbas napisał: Dachu bym nie ruszał, tylko listwy dolne i lusterka. Jeszcze myśle ale raczej dach zostanie biały.
Opublikowano 27 Stycznia 20215 l Autor Dzisiaj wpadły do kompletu dynamiczne kierunkowskazy w lusterkach.
Opublikowano 28 Stycznia 20215 l 12 godzin temu, Muskel1 napisał: Dzisiaj wpadły do kompletu dynamiczne kierunkowskazy w lusterkach. Fajna sprawa, mam i ja