Opublikowano 9 Maja 20224 l Autor 8 godzin temu, D4NTE napisał: Jak by mu się chciało wykonać to dane do przelewu puść mi na pw. ok.
Opublikowano 9 Maja 20224 l Widzę że mocne zainteresowanie drukowanym lejkiem. Może znajdę chwilę i zamodeluje coś autorskiego dla naszego forum. ? Druk również nie będzie problemem. ? Edytowane 9 Maja 20224 l przez M4R1O
Opublikowano 18 Maja 20224 l Moze nie jest tak piekny jak ten od niemca (brakuje symetrii ;D) ale spelnia zadanie Lejek w formacie STL jest dostepny tutaj: google drive Ogolnie druk trwal 6,5h. Kto nie ma mozliwosci samodzielnego wydruku, niech podbije do http://t3d.com.pl/kontakt/ (przez email) z zapytaniem o lejek do Audi, koszt 65pln.
Opublikowano 18 Maja 20224 l Autor 17 minut temu, unkn0wn napisał: Moze nie jest tak piekny jak ten od niemca (brakuje symetrii ;D) ale spelnia zadanie Lejek w formacie STL jest dostepny tutaj: google drive Ogolnie druk trwal 6,5h. Kto nie ma mozliwosci samodzielnego wydruku, niech podbije do http://t3d.com.pl/kontakt/ (przez email) z zapytaniem o lejek do Audi, koszt 65pln.
Opublikowano 21 Maja 20224 l Autor 22 minuty temu, Ivanek napisał: A lejek który stosuje Skoda jako 'simply clever' się nie nada? Nie bo otwór zbiornika jest prostokątny. Edytowane 21 Maja 20224 l przez Muskel1
Opublikowano 2 Czerwca 20224 l Cześć, kupiłem taki sam rejestrator co Ty. Niestety dostałem instrukcje w chińskimi krzaczkami. Po zeskanowaniu QR kodu mam tylko aplikację w wersji chińskiej. Jakiej używasz aplikacji do obsługi kamery?
Opublikowano 2 Czerwca 20224 l Autor Używam Fitcamx FITCAMX – Apps bei Google Play PLAY.GOOGLE.COM FITCAMX APP is a newly launched APP customized for FITCAMX dash cams.
Opublikowano 5 Czerwca 20224 l 9 godzin temu, Muskel1 napisał: Kilka fotek z pleneru indrustialne tło koło 19'" ?
Opublikowano 21 Czerwca 20224 l Autor Dziś w warsztacie przeprowadzono duży serwis klimy, czyli odessanie czynnika, sprawdzenie szczelności oraz uzupełnienie brakującej ilości plus dezinfekcja parownika+ wymiana filtra kabinowego. Po 5 latach brakowało 70g czynnika R1234yf, to niewiele. W zeszłym tygodniu byłem Golfem 7 FL na takim samym serwisie i tam po 4 latach uzupełnili 180g R1234yf. Ilość czynnika w A4 powinna wynosić 525g +/-15g a w Golfie 460g. Biorąc pod uwagę, że producent dopuszcza 7-10 % ubytku w ciągu roku, w A4 ubyło przez te 5 lat 13,33% (dopuszczale byłoby 262,5g) W Golfie natomiast ubyło w ciągu 4 lat 39,13% (dopusczalne byłoby 184g) czyli na górnej dopuszczalnej granicy. Ciekawe jak wygląda sytuacja u Was.
Opublikowano 21 Czerwca 20224 l U mnie sytuacja wygląda tak : Odkryłem jak montowałem webasto,co prawda auto to stare b6 a nie nowe b9. Ubytek w obecnej sytuacji to jakieś 50% w 2 lata ? muszę to ogarnąć
Opublikowano 21 Czerwca 20224 l Autor 6 minut temu, pila24 napisał: U mnie sytuacja wygląda tak : Odkryłem jak montowałem webasto,co prawda auto to stare b6 a nie nowe b9. Ubytek w obecnej sytuacji to jakieś 50% w 2 lata ? muszę to ogarnąć No trochę dużo. Wygląda jakby zacisk na wężu popuszczał.
Opublikowano 21 Czerwca 20224 l 41 minut temu, Muskel1 napisał: No trochę dużo. Wygląda jakby zacisk na wężu popuszczał. Podejrzewam że przy wymianie rozrządu mechanik zahaczył i pociągnął wąż,bo chłodnica klimy nie była odłączana od układu.
Opublikowano 21 Czerwca 20224 l Autor Teraz, pila24 napisał: Podejrzewam że przy wymianie rozrządu mechanik zahaczył i pociągnął wąż,bo chłodnica klimy nie była odłączana od układu. calkiem możliwe.
Opublikowano 22 Czerwca 20224 l 12 godzin temu, pila24 napisał: U mnie sytuacja wygląda tak : Odkryłem jak montowałem webasto,co prawda auto to stare b6 a nie nowe b9. Ubytek w obecnej sytuacji to jakieś 50% w 2 lata ? muszę to ogarnąć To jest standard w b6 i pasacie b5. Pękają aluminiowe zakucia.
Opublikowano 22 Czerwca 20224 l W dniu 21.06.2022 o 13:30, Muskel1 napisał: Dziś w warsztacie przeprowadzono duży serwis klimy, czyli odessanie czynnika, sprawdzenie szczelności oraz uzupełnienie brakującej ilości plus dezinfekcja parownika+ wymiana filtra kabinowego. Po 5 latach brakowało 70g czynnika R1234yf, to niewiele. jaki koszt w poganskim kraju ?