Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Witam . Wymieniłem czujnik wałka rozrządu i dalej pokazuje mi błąd 16725 . Co szukać co moze byc ? wymieniałem rozrząd czy źle ustawiony może ten błąd pokazywać . Czy snda lambda do wymiany , jak sprawdzić , nie mam kata mam donwpipe 3 cale . Pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Krzysiek Krzysztof usuniecie zdjecia czujnika
przem8 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Prędzej cos z wiązka od czujnika. Masz jakieś wartości w gr93. ? Błędy drugiej sondy przez to jak jest zamontowana. Sterownika tak łatwo nie oszukasz. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez przem8
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 4 godziny temu, Krzysiek Krzysztof napisał: Witam . Wymieniłem czujnik wałka rozrządu i dalej pokazuje mi błąd 16725 . Co szukać co moze byc ? wymieniałem rozrząd czy źle ustawiony może ten błąd pokazywać . Czy snda lambda do wymiany , jak sprawdzić , nie mam kata mam donwpipe 3 cale . Pozdrawiam 2 godziny temu, przem8 napisał: Prędzej cos z wiązka od czujnika. Masz jakieś wartości w gr93. ? Błędy drugiej sondy przez to jak jest zamontowana. Sterownika tak łatwo nie oszukasz. Dokąd biegnie wiązka tak dla orientacji , gdzie jest czujnik podłaczony ? nie mam wartości w gr.93 nie patrzyłem kolega mi sprawdzał nie myslałem ze mam sprawdzić . Jak zamontować sonde zeby oszukać sterownik
przem8 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Sonde musisz wyłączyć w ecu u tunera. Inaczej się nie da. Napinacz lancucha masz z cewką? Jeśli tak i nie ma wartości w gr. 93 to wadliwy czujnik lub wiazka. Jakiej firmy czujnik?
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) 20 minut temu, przem8 napisał: Sonde musisz wyłączyć w ecu u tunera. Inaczej się nie da. Napinacz lancucha masz z cewką? Jeśli tak i nie ma wartości w gr. 93 to wadliwy czujnik lub wiazka. Jakiej firmy czujnik? Nowy czujnik wadliwy ? Delphi . Wyłączyć w ecu u tunera , nie znam nikogo z Zielonej Góry lub okolicy , moze wiesz o kimś z tych stron . Czy napinacz z cewką ? nie mam pojecia . Wiązkę sprawdzę Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Krzysiek Krzysztof
przem8 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 9 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał: Czy napinacz z cewką ? nie mam pojecia To sprawdź. Znam osoby, które wyłączą to zdalnie ale musisz zgrać wsad za pomocą mpps, koszt interfejsu około 80zł, lub nefmoto i zwykły kabel od vcds'a.
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 26 minut temu, przem8 napisał: To sprawdź. Znam osoby, które wyłączą to zdalnie ale musisz zgrać wsad za pomocą mpps, koszt interfejsu około 80zł, lub nefmoto i zwykły kabel od vcds'a. MPPS 13.02 FLASH DPF CHIP TUNING K+CAN+UDS + WSADY - czy ten będzie dobry ? ale troche to potrwa bo dzisiaj w nocy jade do Niemiec . Tak napinacz z cewką
Rekomendowane odpowiedzi