mawq Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Cześć, Z lewej strony brakuje mi spasowania zderzaka pod lampą, po drugiej stronie jest idealnie. Co może być przyczyną? Próbowałem rozkręcić, wyjmowałem lampę i naprowadzić jednak nie pomogło. Edytowane 27 Lutego 2021 przez mawq
AndrzejK. Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 Powodem najprawdopodobniej jest odbój/ustalacz,niewłaściwa regulacja (uciekło mi jak to się fachowo zwie). Znajduje się ( dwie sztuki) na belce za zderzakiem, przynajmniej w B7 tak jest.
Mateov97 Opublikowano 22 Maja 2022 Opublikowano 22 Maja 2022 Cześć, Mam ten sam problem… Autko kupione strzelone lewa strona, błotnik został spasowany zgodnie z cała linia boczna i maska, ale zderzak za nisko siedzi i nie wiem w którym miejscu podciągnąć żeby zderzak dobrze wszedł?
krzychuG Opublikowano 22 Maja 2022 Opublikowano 22 Maja 2022 Pod błotnikiem masz szczelinę że zderzak chcesz do góry dać? słabo widać ale chyba nie ma ,to razem z błotnikiem byś musiał dać. Musiałbyś podnieść wzmocnienie czołowe razem z belką, żeby zderzak podnieść. Takie problemy są jak przód podłużnicy nie jest idealnie w swoim miejscu.
Michalmiglanc Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Cześć? Udało Ci sie to spasować? Mam podobny problem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi