FroS-t Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 9 godzin temu, kamelus_ napisał: Lepiej wkładać siano w mody niż np jarać fajki Przynajmniej efekty cieszą oko i kasa nie idzie z dymem... Chyba bardziej mi chodzi nie o pytanie czy mody czy używki bo wiadomo co wygrywa ale czy kupić dwa zderzaki i grill czy jechać na koleje wakacje z rodzina to jest pytanie ale tak czy inaczej fajnie mieć chodź trochę wyróżniające się auto ….
pelonek1 Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 8 godzin temu, kristof91 napisał: Niektórzy niestety wolą to przepić i przepalić. Niektórzy piją, palą i modzą. Ci to dopiero mają prze***ane
FroS-t Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 29 minut temu, pelonek1 napisał: Niektórzy piją, palą i modzą. Ci to dopiero mają prze***ane I jeszcze k**wa na wakacje mają 1
KoJ@K Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 Albo mało tego jadą na wakacje i tam palą fajki, lub coś innego
george Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Albo mało tego jadą na wakacje i tam palą fajki, lub coś innego To już nie mieści się w głowie.
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Opublikowano 27 Lutego 2022 Trafiły się w fajnej cenie, więc żal było nie wziąść - głośniki na przód 200mm Audio System X200EM Evo 2. Oczywiście jak to ja nie mogłem czekać aż przyjdą maty do wygłuszania i zrobić to za jedną robotą, w dzień dostarczenia paczki musiałem je już zamontować no i nie żałuje, jestem mega miło zaskoczony i spodziewałem się mniejszych efektów, a to narazie tylko sam przód i to jeszcze bez wygłuszonych drzwi założone do zwykłego naglośnienia Audi Sound System. Polecam. 1
Mordeliuss Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) 11 godzin temu, KoJ@K napisał: Trafiły się w fajnej cenie, więc żal było nie wziąść - głośniki na przód 200mm Audio System X200EM Evo 2. Oczywiście jak to ja nie mogłem czekać aż przyjdą maty do wygłuszania i zrobić to za jedną robotą, w dzień dostarczenia paczki musiałem je już zamontować no i nie żałuje, jestem mega miło zaskoczony i spodziewałem się mniejszych efektów, a to narazie tylko sam przód i to jeszcze bez wygłuszonych drzwi założone do zwykłego naglośnienia Audi Sound System. Polecam. Łooo i to mi sie podoba, Panie jak przyjade to porównamy z Bose bo zastanawiam sie Nad zmiana na Focale u siebie Edytowane 27 Lutego 2022 przez Mordeliuss
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Opublikowano 27 Lutego 2022 Focale i morele też mi chodziły po głowie. Na tył jeszcze myślałem nad proA, ale chyba raczej pójdę w jedno i tam też wjedzie Audio System. Jasne jasne, że porównamy, o tym samym myślałem, tylko to będzie takie hmmm.. nie do końca miaro dajne bo póki co mam tylko sam przód
Mordeliuss Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 10 godzin temu, KoJ@K napisał: Focale i morele też mi chodziły po głowie. Na tył jeszcze myślałem nad proA, ale chyba raczej pójdę w jedno i tam też wjedzie Audio System. Jasne jasne, że porównamy, o tym samym myślałem, tylko to będzie takie hmmm.. nie do końca miaro dajne bo póki co mam tylko sam przód No a ja nie mam dwóch głośników z przodu w desce Moim zdaniem Focale mają fajniejszą góre od AS, oczywiście mam na myśli te wyższe półki. Ja u siebie myśle jak to rozwiązać. Czy bawic się w ciągniecie sygnału przez konwertery czy po prostu kupic proca ze światłem.
KoJ@K Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Opublikowano 28 Lutego 2022 Chyba lepiej ze światłem, zawsze to jaśniej doszły leganckie i profejsonalne czarne znaczki s-line na błotniki, szybki demontaż starych, przy okazji polerowanie błotników i czarnuchy już na miejscu i tym o to sposobem na aucie nie ma już nic chromowanego, oprócz przedniego znaczka, który taki właśnie będzie 1
kris_91 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 No teraz to tak? Te głośniki to na mdfie? 1
KoJ@K Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Opublikowano 16 Marca 2022 Znafcy fachofcy doradźcie... robić fronty Cnc , czy zostawiać jak jest całość w tym kolorze ? 1
kamelus_ Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Moim zdaniem idealnie to wygląda tak jak jest. Super dobrane koło
dekiel 13 Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Nic bym nie grzebał. Blik , blik fronty nie do tego auta. Montuj opony na te koniczynki i zakładaj na auto.
KoJ@K Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Opublikowano 16 Marca 2022 Tzn ja już praktycznie podjąłem decyzje ... ale ciekawy byłem zdania innych. Od początku byłem nastawiony na ciemny grafit w połysku + cnc, firma do której oddałem nie ogarnęła toczenia frontów, ale powiedzieli mi to dopiero wtedy, jak felgi już były pomalowane. Po odebraniu felg oczywiście ja nie umiałem wytrzymać i w ten sam dzień musiałem zrobić przymiarke no i po założeniu ich na auto siadło mi to jak nie wiem, więc z tego miejsca śmiało można by w tej chwili podziękować firmie za nie ogarnięcie tematu toczenia i samo polakierowanie
marcinch001 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Zostawił bym tak jak jest , wygląda bardzo dobrze .
KoJ@K Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Opublikowano 18 Marca 2022 Decyzja już podjęta, na felgi wleciała pierwsza warstwa powłoki i się jaram 4
Dev Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Mam fajne hamulce pod te kółka.... A ze 400mm ....
Rekomendowane odpowiedzi