Opublikowano 15 Czerwca 20215 l Macie jakiś program żeby wrzucić filmik na forum ? Zobaczycie jak biegają szczury po placu bo myślą że ich czujka nie wyłapie... Edytowane 15 Czerwca 20215 l przez Dev
Opublikowano 15 Czerwca 20215 l Na prośbę @Devwrzucam tutaj filmy. @KoJ@Kzostawić tu te filmy czy usunąć bo to w sumie Twój temat? VID-20210615-WA0001.mp4 VID-20210615-WA0000.mp4 Edytowane 15 Czerwca 20215 l przez pelonek1
Opublikowano 16 Czerwca 20215 l Autor Widać, że fachoFcy Czy zniżenie się o głowe daje nam ten + że kamera nas juź nie ujmie ??
Opublikowano 21 Czerwca 20215 l Autor Dzisiaj na auto wleciały matrixy, narazie tylko "na przetrzymanie" bo w głowie się wykluł bardzo fajny pomysł zmixowania full ledów z matrixami, z pływającym kierunem, ramką z RSa + do tego czarna soczewka według własnego pomysłu. Z wstępnych prób i przymiarek jestem dobrej myśli, że się uda ... Tutaj fotki ori full led vs ori matrix ...
Opublikowano 22 Czerwca 20215 l 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Dzisiaj na auto wleciały matrixy, narazie tylko "na przetrzymanie" bo w głowie się wykluł bardzo fajny pomysł zmixowania full ledów z matrixami, z pływającym kierunem, ramką z RSa + do tego czarna soczewka według własnego pomysłu. Z wstępnych prób i przymiarek jestem dobrej myśli, że się uda ... Tutaj fotki ori full led vs ori matrix ... Chory jesteś
Opublikowano 22 Czerwca 20215 l Ciekaw jestem tego jak to wyjdzie Ale na ten patent będziesz miał dużo chętnych sam będę w kolejce
Opublikowano 23 Czerwca 20215 l Autor Jak to ja, lubie świecidełka, ledy ledziki itp to zamówiłem fanty do podświetlanych klamek i lusterka składane pod asystenta
Opublikowano 23 Czerwca 20215 l W dniu 19.06.2021 o 23:56, KoJ@K napisał: Przednie szybki już w odpowiednim odcieniu Nie ma to jak c**ja widzieć w nocy co nie ?
Opublikowano 27 Czerwca 20215 l Autor Świecidełka w klameczkach już na miejscu, ale z lusterkami na dzisiaj odpuściłem, bo to będzie grubsza walka...by przełożyć bebechyz jednych do drugich, a zwłaszcza kabel od kamery... ma ktoś jakiś patent na rozebranie tych stelaży od lusterek ? Tą sprężynę itd ...
Opublikowano 30 Czerwca 20215 l W dniu 19.06.2021 o 23:56, KoJ@K napisał: Przednie szybki już w odpowiednim odcieniu O ile % przyciemniłeś te przednie szybki ?
Opublikowano 30 Czerwca 20215 l Autor Tutaj musiał być kompromis z racji, że głównie dziewczyny moje tym jeżdżą i folia niby ~65% , ale tutaj w przypadku podwójnych szyb wyszło na szczęście trochę ciemniej bo one same z siebie już troche są tak jakby "zabarwione"
Opublikowano 1 Lipca 20215 l A jak to się ma prawnie? Z tego co wiem na przednie szyby boczne nie można nic naklejać, bo w razie wypadku te szyby mają pęknąć.. Co do przedniej czołowej zaś nie ma ani zakazu ani zezwolenia