kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam mam taki problem w Audi A4 B7 mam oryginalne radio RNS-E audi navigation plus i posiadam fis ale na górnej części nie wyświetla mi się ani jaką mam stacje w radiu ani jak mam włączone płyty który utwór leci trzeba to jakoś zakodować czy da się to jakoś włączyć napisane jest tylko na górze keine eintrage pełny fis kolorowy. Pozdrawiam i proszę o pomoc
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Czy rns-e było dokładane czy było oryginalnie w aucie?
pila24 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 10 minut temu, kubix28 napisał: Witam mam taki problem w Audi A4 B7 mam oryginalne radio RNS-E audi navigation plus i posiadam fis ale na górnej części nie wyświetla mi się ani jaką mam stacje w radiu ani jak mam włączone płyty który utwór leci trzeba to jakoś zakodować czy da się to jakoś włączyć napisane jest tylko na górze keine eintrage pełny fis kolorowy. Pozdrawiam i proszę o pomoc Wejdź w ustawienia fis (3x reset) i wybierz pokazywanie informacji radiowych.
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Czy rns-e było dokładane czy było oryginalnie w aucie? Tak oryginalny
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Godzinę temu, pila24 napisał: Wejdź w ustawienia fis (3x reset) i wybierz pokazywanie informacji radiowych. Jest zaznaczone takim ptaszkiem radio info
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nagle przestało wyświetlać? czy nigdy nie wyświetlało?
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Muskel1 napisał: Nagle przestało wyświetlać? czy nigdy nie wyświetlało? odkąd sprowadziłem auto do Polski nie wyświetla nie wiem jak u właściciela w Niemczech
Fido Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Takie info trzeba umieszczać w pierwszym poście.
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Czyli takie już kupiłeś? Tak
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Fido napisał: Takie info trzeba umieszczać w pierwszym poście. Ja zawsze pytam, bo takie rzeczy właśnie późnie w praniu wychodzą
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Podepnij auto pod komputer i odczytaj błędy. Wygląda na błąd komunikacji pomiędzy zegarami a rns-e.
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Podepnij auto pod komputer i odczytaj błędy. Wygląda na błąd komunikacji pomiędzy zegarami a rns-e. dobrze sprawdzę dzięki
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Czy w trybie nawigacji na fisie wyświetla strzałki w który kierunku jechać?
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Muskel1 napisał: Czy w trybie nawigacji na fisie wyświetla strzałki w który kierunku jechać? Tak w trybie nawigacji wszystko wyświetla.
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Czyli komunikacja jest. Komunikat na fisie u góry keine Einträge vorhanden, dotyczy telefonu i książki telefonicznej. Oznacza to, że brak w wpisów w nie. Najprawdopodobniej przełączyłeś przyciskiem kierownicy Mode na tryb telefonu. Przełącz ponownie przyciskiem Mode i powinno się wyświetlić. Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Muskel1
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Muskel1 napisał: Czyli komunikacja jest. Komunikat na fisie u góry keine Einträge vorchanden, dotyczy telefonu i książki telefonicznej. Oznacza to, że brak w pisów w nie. Najprawdopodobniej przełączyłeś przyciskiem kierownicy Mode na tryb telefonu. Przełącz ponownie przyciskiem Mode i powinno się wyświetlić. tak klikam też mode to przełącza się tylko pomiędzy właśnie tym komunikatem a błędem lampy ponieważ jest fabrycznie skrętny bixenon a został założona lampa nie skrętna czy to może być przez ten błąd??
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Dopuki będziesz miał błąd będzie on widniał na miejscu utworów.
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Te górne linijki zarezerwowane są właśnie do tych funkcji. Priorytet ma wyświetlanie błędu.
kubix28 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Muskel1 napisał: Dopuki będziesz miał błąd będzie on widniał na miejscu utworów. Okej czyli już się problem rozwiązał to przez ten błąd dzieki wielkie Teraz, Muskel1 napisał: Te górne linijki zarezerwowane są właśnie do tych funkcji. Priorytet ma wyświetlanie błędu. okej a da się jakoś ten błąd usunąć oczywiście wiem wymienić na właściwą lampę ale czy da się inaczej ?
Rekomendowane odpowiedzi