adrianekxxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witam byłem u mechanika i chyba mechanik zrobił mi pranka bo mam połowę baku i ciągle świeci się rezerwa posiadam interfejs USB VAG KKL i vcds lite moze ktoś mi pomóc w usunięciu tego ? nie mam ochoty znów tam jechać bo będzie jeszcze gorzej
Langista Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Ciągle świeci się rezerwa a poziom paliwa odpowiedni wskazuje? Co mechanik robił, lub co Ty zrobiłeś, że do niego najpierw z tym pojechałeś?
adrianekxxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 55 minut temu, Langista napisał: Ciągle świeci się rezerwa a poziom paliwa odpowiedni wskazuje? Co mechanik robił, lub co Ty zrobiłeś, że do niego najpierw z tym pojechałeś? pojechałem sprawdzić błędy i chciałem by licznik był w języku angielskim
adrianekxxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 12 minut temu, bobikos napisał: podaj kodowanie licznika. gdzie to się znajduję
bobikos Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) dziwne masz to kodowanie, jak pod czujniki zapięcia pasów. Jeśli nie masz czujników zapięcia pasów to powinieneś mieć kodowanie 00101 Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez bobikos
adrianekxxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 13 godzin temu, bobikos napisał: dziwne masz to kodowanie, jak pod czujniki zapięcia pasów. Jeśli nie masz czujników zapięcia pasów to powinieneś mieć kodowanie 00101 zostało włączone ponieważ będę montować
bobikos Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Czyli rozwiązałeś problem? Miałeś zakodowane quattro?
adrianekxxxx Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2021 5 godzin temu, bobikos napisał: Czyli rozwiązałeś problem? Miałeś zakodowane quattro? chyba tak miałem wpisane 02303
Rekomendowane odpowiedzi