Opublikowano 16 Grudnia 20223 l 13 godzin temu, siemian napisał(a): Wpadły nowe projektorki do drzwi. Oczywiście ori. Jakby ktoś chciał to mam jeszcze pare kompletów Elegancko wygląda
Opublikowano 16 Grudnia 20223 l Autor 4 godziny temu, vvalery napisał(a): Teraz to dywaniki musowo musisz kupić takie jak ja mam to nie jest s4 wiec napewno takie dywaniki nie wpadną. Poza tym co za dużo to niezdrowo ;-)
Opublikowano 21 Grudnia 20223 l W dniu 16.12.2022 o 07:39, Dev napisał(a): Teraz już jest 100 procentową Romani wagon... No jak ma się wozić książe podbeskidzia
Opublikowano 5 Stycznia 20233 l Autor W dniu 21.12.2022 o 03:49, Wandej napisał(a): No jak ma się wozić książe podbeskidzia Teraz dołączy do niego książę gminy załuski PS. Paczka poszła
Opublikowano 27 Stycznia 20233 l W dniu 19.11.2021 o 18:05, siemian napisał(a): Modyfikacja ukończona ;-) Cześć, sam ogarniałeś żeby działała wizualizacja masaży? Mógłbyś mi pomóc?
Opublikowano 10 Lutego 20233 l W dniu 15.12.2022 o 20:25, siemian napisał(a): Wpadły nowe projektorki do drzwi. Oczywiście ori. Jakby ktoś chciał to mam jeszcze pare kompletów Te projektory podejdą do B8 ? Jeśli tak to jak jest cena?
Opublikowano 11 Lutego 20233 l 5 godzin temu, Tomafx napisał(a): Te projektory podejdą do B8 ? Jeśli tak to jak jest cena? Tak.
Opublikowano 8 Maja 20233 l Autor jako że byliśmy na majówce nad morzem to nie mogło zabraknąć spontanicznej sesji... ...ze skocznią narciarką Parę foteczek: Edytowane 8 Maja 20233 l przez siemian
Opublikowano 9 Maja 20233 l Autor 6 godzin temu, dawid195a napisał(a): Czarny znaczek aż się prosi ? Jeśli chciałbym żeby cały przód zrobił się jedna wielka czarna kupa to bym dał czarny znaczek. ?
Opublikowano 9 Maja 20233 l Autor 5 godzin temu, czareq napisał(a): Co to się stanęło z lewym błotnikiem ? Pomiął się trochę szczerze mówiąc nie wiem. Kiedyś przyszedłem rano i już tak było. Od pół roku zbieram się żeby to zrobić. Przedni błotnik tej jest do roboty od półtora roku.
Opublikowano 9 Maja 20233 l 4 godziny temu, siemian napisał(a): Jeśli chciałbym żeby cały przód zrobił się jedna wielka czarna kupa to bym dał czarny znaczek. ? Dziękuje za miła , szczerą i wyczerpująca odpowiedź. Czyli kupa jak u mnie ?.
Opublikowano 9 Maja 20233 l Autor 1 godzinę temu, dawid195a napisał(a): Dziękuje za miła , szczerą i wyczerpująca odpowiedź. Czyli kupa jak u mnie ?. Nie chciałem żeby tak to zabrzmiało ? jak dla mnie czarny gril z czarnym znaczkiem się aż za bardzo zlewa. nawet rozmawiałem o tym z Hugo jak robiliśmy foto, porównując jego czarny znaczek i mówiłem ze bym dał srebrny do niego ?
Opublikowano 9 Maja 20233 l Godzinę temu, siemian napisał(a): Nie chciałem żeby tak to zabrzmiało ? jak dla mnie czarny gril z czarnym znaczkiem się aż za bardzo zlewa. nawet rozmawiałem o tym z Hugo jak robiliśmy foto, porównując jego czarny znaczek i mówiłem ze bym dał srebrny do niego ? Luzik
Opublikowano 10 Maja 20233 l Imo zlewa się na foto na żywo nadaje charakteru. Ale każdy ma swój gust ?
Opublikowano 10 Maja 20233 l Autor 9 godzin temu, qlimazz napisał(a): Imo zlewa się na foto na żywo nadaje charakteru. Ale każdy ma swój gust ? stałem przed takim autem pare dni temu, na żywo też sie zlewa
Opublikowano 7 Stycznia 20242 l Chłop, co wszystko potrafi rozyebać A tak poważnie to jakość opon produkowanych w ostatnich latach to jest jakieś kurła nieporozumienie, niezależnie od marki. Takie bąble to już chyba na każdym rodzaju opony można zobaczyć zarówno letniej, jak i zimowej. Teraz określenie 'opona sezonowa' dotyczy bardziej tego, że wytrzyma sezon, a nie, że jest letnia, czy zimowa. A prima sort na ten wóz to będzie Dębica Frigo z Juli, a nie tam jakieś niemieckie wynalazki.