Muskel1 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ok. W przeciwnym razie musiałbyś zastosować emulatory bo by błędami sypało. Z resztą mija się to z celem kupywać auto z MR i je wywalać. Ja uważam, że dobrze się na nich jeździ
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Ok. W przeciwnym razie musiałbyś zastosować emulatory bo by błędami sypało. Z resztą mija się to z celem kupywać auto z MR i je wywalać. Ja uważam, że dobrze się na nich jeździ Tak wiem. Tez tak uważam dlatego tak zostało. Tak samo dynamiczny układ kierowniczy to fajna sprawa Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez siemian
Muskel1 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 1 minutę temu, siemian napisał: Tak wiem. Tez tak uważam dlatego tak zostało. Tak samo dynamiczny układ kierowniczy to fajna sprawa Dokładnie
Muskel1 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 A jak po podmianie BCM2 z usługą Audi Connect Remote & Control? mianowicie ze zdalnym sterowaniem (otwieranie,vzamykanie auta i ogrzewanie postojowe). Jeżeli z niej korzystasz? Działa nadal wszystko?
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 17 minut temu, Muskel1 napisał: Ok. W przeciwnym razie musiałbyś zastosować emulatory bo by błędami sypało. Z resztą mija się to z celem kupywać auto z MR i je wywalać. Ja uważam, że dobrze się na nich jeździ Aczkolwiek zastosowanie sztywnych stabilizatorów ogranicza w pewnym stopniu jego działanie. Żeby ten system działał to stabilizatory musza być z plasteliny ale niestety nawet na dynamicu jest srednio sztywno
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 11 minut temu, Muskel1 napisał: A jak po podmianie BCM2 z usługą Audi Connect Remote & Control? mianowicie ze zdalnym sterowaniem (otwieranie,vzamykanie auta i ogrzewanie postojowe). Jeżeli z niej korzystasz? Działa nadal wszystko? Wszystko działa jak oryginał bo to jest dopisane normalnie pod mój vin (webasta nie mam)
Muskel1 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No to super. Bo na taki mod nie ma kodu SVM bo taki BCM2 nie siedział i nie był przewidziany do tego VINu dlatego miałem wątpliwości, że z dopisaniem będą problemy.
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ogólnie polecam zabezpieczenie lamp folia PPF. Moje lampy po przebiegu 160tys km wyglądały jak sitko. Nie wiem z czego je robią ale to jakaś kpina... 1
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 A tutaj jeszcze foteczka na zimowym set upie 3
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No i hampelki to podstawa bo to nie hamuje w ogóle :-D 1
Michu1996 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Felgo 20" ala RS wyglądają mega na aucie Z kolei dyfuzor z lifta kompletnie mi nie leży, ale cóż nie każdemu musi się podobać Poza tym bardzo fajnie doposażone auto
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Michu1996 napisał: Felgo 20" ala RS wyglądają mega na aucie Z kolei dyfuzor z lifta kompletnie mi nie leży, ale cóż nie każdemu musi się podobać Poza tym bardzo fajnie doposażone auto Wszystko kwestia gustu. ;-) mnie straszliwie nie leży dyfuzor z drugiego lifta, a ten z pierwszego który mam jest prima sort Ewidentnie śmiesznie to wyglądało poliftowe lampy ze zwykłym wydechem. Poprostu stylistycznie się to gryzło moim zdaniem. Do lamp przedliftowych jak najbardziej wydech standardowy ok. Ale lampy poliftowe straszliwie odmładzają to auto i ten wydech się troszkę gryzł. 2
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Tutaj pare fotek na szybko z RSem kumpla tez w daytonce. Ogólnie byłem w szoku, bo dopiero jak postawiliśmy te auta obok zauważyłem o ile b9 jest dłuższe od b7. Prawie 20cm... 1
george Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, siemian napisał: Ogólnie byłem w szoku, bo dopiero jak postawiliśmy te auta obok zauważyłem o ile b9 jest dłuższe od b7. Prawie 20cm... I szersze... Zacny wóz. Heble przód 375 mm?
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, george napisał: I szersze... Szerokosciowo tez jest dużo bo chyba 7cm a przecież szerokość jest dużo mniejsza od długości wiec procentowo chyba nawet bardziej się poszerzyło niż wydłużyło. Tyle ze szerokość od razu widac a długość aż tak nie... ekhm tzn mówię cały czas o samochodach
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 3 minuty temu, george napisał: Zacny wóz. Heble przód 375 mm? Tak heble 375mm. BTW jakby ktoś chciał to mam pare zestawów na sprzedaż
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 No i postarzało się już B7 w bezpośrednim porównaniu. Solo na ulicy tego tak nie widać.
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: No i postarzało się już B7 w bezpośrednim porównaniu. Solo na ulicy tego tak nie widać. Oj tak. B7 taki dziadziuś się zrobił ;-) mimo ze RS to jednak to widac. Przy b8 aż takiej różnicy nie ma
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Mam jeszcze takie porównanie zrobione pare dni po tym jak kupiłem b9 ;-)
Rekomendowane odpowiedzi