Krzysiek Krzysztof Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam . Ktos wie dlaczego jest duża wtyczka do RNS-E i dodatkowo gniazdioBiurlink-samochodowe-audio-bluetooth-kabel-150CM-mikrofon-zestaw-g-o-nom-wi-cy-Adapter-radiowy-okablowanie.jpg_50x50.jpg_.webp
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Czyli chodzi o podwojenie ilość wejść na różne urządzenia Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Krzysiek Krzysztof
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Właśnie wymieniłem RNS-E na RNS-E LED i szukam co można upchnąć nowego do tego radyjka , szukam tunera tv , kamerki cofania i wszystkiego co mozna do niego podłaczyć
MaTeo85 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Do LEDa nie podłączysz tunera TV. Możesz dać kamerę cofania (jeśli radio obsługuje, były wersję bez obsługi), AUX, zmieniarkę CD i moduł BT pod telefon (tylko rozmowy) można dać BT nie Ori pod streaming muzy z telefonu zamiast zmieniarki
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 17.04.2021 o 18:58, MaTeo85 napisał: Do LEDa nie podłączysz tunera TV. Możesz dać kamerę cofania (jeśli radio obsługuje, były wersję bez obsługi), AUX, zmieniarkę CD i moduł BT pod telefon (tylko rozmowy) można dać BT nie Ori pod streaming muzy z telefonu zamiast zmieniarki Tak kamere już znalazłem skąd mam wiedziec czy moje obsługuje kamerę , BT nie moge się zdecydować który , i zmieniarka nie wiem jaka
MaTeo85 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 wklej fote z naklejką z radią (tą dużą z pinoutem i numerem radia)
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 17.04.2021 o 18:58, MaTeo85 napisał: Do LEDa nie podłączysz tunera TV. Możesz dać kamerę cofania (jeśli radio obsługuje, były wersję bez obsługi), AUX, zmieniarkę CD i moduł BT pod telefon (tylko rozmowy) można dać BT nie Ori pod streaming muzy z telefonu zamiast zmieniarki Czyli RNS-E jest mimo że starszy , jednak lepszy od RNS- E LED
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 3 minuty temu, MaTeo85 napisał: wklej fote z naklejką z radią (tą dużą z pinoutem i numerem radia)
MaTeo85 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Krzysiek Krzysztof napisał: Czyli RNS-E jest mimo że starszy , jednak lepszy od RNS- E LED nie bardzo. Nie wspiera po prostu tunera TV, po za tym jest lepszy bo: ma wyższą rozdzielczość, obsługuje większe karty SD. reszta jak zwykły RNS-e czyli zmieniarka cd, BT, AUX, Kamera. 1
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, MaTeo85 napisał: nie bardzo. Nie wspiera po prostu tunera TV, po za tym jest lepszy bo: ma wyższą rozdzielczość, obsługuje większe karty SD. reszta jak zwykły RNS-e czyli zmieniarka cd, BT, AUX, Kamera. A zależało mi na tv , trudno
MaTeo85 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Krzysiek Krzysztof napisał: kamerka będzie działała. Po za samą kamerką potrzebujesz moduł pod nią (zamiana sygnału video z NTSC na RGB) 1
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Krzysiek Krzysztof napisał: A zależało mi na tv , trudno Czy jakies wyjście na zewnetrzny monitor dodatkowy ? mozna ogarnąc
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MaTeo85 napisał: kamerka będzie działała. Po za samą kamerką potrzebujesz moduł pod nią (zamiana sygnału video z NTSC na RGB) tak już znalazłem moduł na ALI tylko kamerkę nie wiem jaka zeby miała linie grafikę parkowania ,
MaTeo85 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Krzysiek Krzysztof napisał: Czy jakies wyjście na zewnetrzny monitor dodatkowy ? mozna ogarnąc nie wiem nigdy nie szukałem takich informacji, przeszukaj forum może ktoś już pytał o to 1
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 10 minut temu, MaTeo85 napisał: nie wiem nigdy nie szukałem takich informacji, przeszukaj forum może ktoś już pytał o to ok , dzięki za pomoc resztę ogarnę . Pozdrawiam
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Opublikowano 29 Maja 2021 W dniu 18.04.2021 o 20:21, MaTeo85 napisał: kamerka będzie działała. Po za samą kamerką potrzebujesz moduł pod nią (zamiana sygnału video z NTSC na RGB) Jaka zmieniarka pasuje do RNSE Led , są z różnymi literkami na końcu numeru czy to ważne ?
MaTeo85 Opublikowano 29 Maja 2021 Opublikowano 29 Maja 2021 Godzinę temu, Krzysiek Krzysztof napisał: Jaka zmieniarka pasuje do RNSE Led , są z różnymi literkami na końcu numeru czy to ważne ? Kolego jest temat o dokładaniu rnse i o wszystkim z nim związanym. Więc poświęć kilka minut swojego życia i sobie poczytaj temat, gwarantuję że znajdziesz potrzebne informacje.
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Opublikowano 29 Maja 2021 Ok dzięki szukałem i dopiero napisałem . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi