Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do kamerki,tunera tv,do aux...

Opublikowano (edytowane)

Czyli chodzi o podwojenie ilość wejść na różne urządzenia 

Edytowane przez Krzysiek Krzysztof
Opublikowano

Właśnie wymieniłem RNS-E  na RNS-E LED i szukam co można upchnąć nowego do tego radyjka , szukam tunera tv , kamerki cofania i wszystkiego co mozna do niego podłaczyć

Opublikowano

Do LEDa nie podłączysz tunera TV. Możesz dać kamerę cofania (jeśli radio obsługuje, były wersję bez obsługi), AUX, zmieniarkę CD i moduł BT pod telefon (tylko rozmowy) można dać BT nie Ori pod streaming muzy z telefonu zamiast zmieniarki

Opublikowano
W dniu 17.04.2021 o 18:58, MaTeo85 napisał:

Do LEDa nie podłączysz tunera TV. Możesz dać kamerę cofania (jeśli radio obsługuje, były wersję bez obsługi), AUX, zmieniarkę CD i moduł BT pod telefon (tylko rozmowy) można dać BT nie Ori pod streaming muzy z telefonu zamiast zmieniarki

Tak kamere już znalazłem skąd mam wiedziec czy moje obsługuje kamerę , BT nie moge się zdecydować który , i zmieniarka nie wiem jaka 

Opublikowano

wklej fote z naklejką z radią (tą dużą z pinoutem i numerem radia)

Opublikowano
W dniu 17.04.2021 o 18:58, MaTeo85 napisał:

Czyli RNS-E jest mimo że starszy , jednak lepszy od RNS- E LED

Opublikowano
3 minuty temu, MaTeo85 napisał:

wklej fote z naklejką z radią (tą dużą z pinoutem i numerem radia)

174770378_484084499404584_8846855704253397023_n.jpg

Opublikowano
Teraz, Krzysiek Krzysztof napisał:

Czyli RNS-E jest mimo że starszy , jednak lepszy od RNS- E LED

nie bardzo.

Nie wspiera po prostu tunera TV, po za tym jest lepszy bo: ma wyższą rozdzielczość, obsługuje większe karty SD. reszta jak zwykły RNS-e czyli zmieniarka cd, BT, AUX, Kamera.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
Teraz, MaTeo85 napisał:

nie bardzo.

Nie wspiera po prostu tunera TV, po za tym jest lepszy bo: ma wyższą rozdzielczość, obsługuje większe karty SD. reszta jak zwykły RNS-e czyli zmieniarka cd, BT, AUX, Kamera.

A zależało mi na tv , trudno

Opublikowano

174770378_484084499404584_8846855704253397023_n.jpg

kamerka będzie działała.

Po za samą kamerką potrzebujesz moduł pod nią (zamiana sygnału video z NTSC na RGB)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

A zależało mi na tv , trudno

Czy jakies wyjście na zewnetrzny monitor dodatkowy ? mozna ogarnąc 

Opublikowano
1 minutę temu, MaTeo85 napisał:

kamerka będzie działała.

Po za samą kamerką potrzebujesz moduł pod nią (zamiana sygnału video z NTSC na RGB)

tak już znalazłem moduł na ALI tylko kamerkę nie wiem jaka zeby miała linie grafikę parkowania , 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysiek Krzysztof napisał:

Czy jakies wyjście na zewnetrzny monitor dodatkowy ? mozna ogarnąc 

nie wiem nigdy nie szukałem takich informacji, przeszukaj forum może ktoś już pytał o to

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
10 minut temu, MaTeo85 napisał:

nie wiem nigdy nie szukałem takich informacji, przeszukaj forum może ktoś już pytał o to

ok , dzięki za pomoc resztę ogarnę . Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 18.04.2021 o 20:21, MaTeo85 napisał:

kamerka będzie działała.

Jaka zmieniarka pasuje do RNSE Led , są z różnymi literkami na końcu numeru czy to ważne ?

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysiek Krzysztof napisał:

Jaka zmieniarka pasuje do RNSE Led , są z różnymi literkami na końcu numeru czy to ważne ?

Kolego jest temat o dokładaniu rnse i o wszystkim z nim związanym. Więc poświęć kilka minut swojego życia i sobie poczytaj temat, gwarantuję że znajdziesz potrzebne informacje.