Ferenck Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Sorry źle to napisałem, czy może sygnał na wyjście rca włącza się gdzieś w radiu, bo już totalnie nie wiem o co b …
Muskel1 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Tego Ci nie powiem bo tych chińskich androidów jest multum i kij wie co to za jedno masz u siebie. Musisz sam w ustawieniach poszukać, czy jest taka możliwość. Edytowane 17 Lutego przez Muskel1
Prodi Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Witaj Muskel1. Proszę podaj jaki konwerter trzeba kupić
Prodi Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Witam serdecznie. Bardzo proszę o kontakt Muskel 1w sprawie montażu radia samochodowego chińczyka.PO podłączeniu nie działają tylne głośniki i sub. Autko to Audi a4b7
Muskel1 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Zależy od tego jakie miałeś oryginalne radio, jakie chcesz wstawić, jakie masz oryginalne wtyczki do radia, oraz jakie masz wtyczki w aktualnym radiu.
Prodi Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Jeśli możesz bardzo bym Cię prosił o kontakt telefoniczny 538101442
Prodi Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Zależy od tego jakie miałeś oryginalne radio, jakie chcesz wstawić, jakie masz oryginalne wtyczki do radia, oraz jakie masz wtyczki w aktualnym radiu. Jeśli możesz bardzo bym Cię prosił o kontakt telefoniczny 538101442
Prodi Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Przeczytaj mój podpis😉 Przepraszam ale jestem tu nowy i nie wiem gdzie co jest. A jakiś inny kontakt oprócz tego
Prodi Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 3 minuty temu, Prodi napisał(a): Przepraszam ale jestem tu nowy i nie wiem gdzie co jest. A jakiś inny kontakt oprócz tego Chciałbym Ci opowiedzieć co i jak
Muskel1 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Teraz, Prodi napisał(a): Chciałbym Ci opowiedzieć co i jak Od tego jest właśnie forum, aby pytania zadawać w odpowiednim dziale technicznym, a nie prowadzić prywatne porady😉
Muskel1 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Opisz dokładnie jakie miałeś radio, na jakie chcesz zmienić, jaki masz system audio w aucie (pasywny, aktywny czy Bose)- myślę że masz aktywny, czyli tylne głośniki i sub zasilane są ze wzmacniacza umieszczonego w tylnym prawym boczku bagażnika. Wykonaj zdjęcia radia, dołączonych do radia kabli i przejściówek. Zdjęcia oryginalnych wtyczek za radiem i je tu wrzuć. Bez tego to tylko zgadywanie co Ci przebne.
Rekomendowane odpowiedzi