topor Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 u mnie rowno z nadkolem. Potem zejde do garazu i zmierze co i jak. Wizualnie continentale szerokie sa, moze i w rzezywistosi:D Bo Ty masz naciaganiete continentale nie?
ADAMSAUDIA6 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 fura 1sza klasa :P:P pozdrawiam
musti Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Bardzo ładna furka nie ma się do czego przyczepić git
Yelo Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 W pierwszym poście pojawił się efekt weekendowego rezania :>
topor Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 nooo git;) teraz tylko grill poliftowy i malina;)
Yelo Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 Grill poliftowy na pewno nie, jak już to S. Prędzej zderzak... Albo B6 :>
loco87 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wow całe malowales.... dużo Cie to kosztowało ? Ja tez mam włoszka i powoli prostuje braki Zderzaki mam dramatyczne ale co tam ... na wiosne czeka mnie malowanie maski(lub wymiana maski + malowanie) i zderzaków. jestem tylk ociekawy jaki kti będą chieli mi wciskac że tutaj cieniujemy ze tutaj p ocałosci ze nie będzie odcienia widac specjalisci...........
Yelo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ale sobie miejsce na dyskutowanie o awariach znaleźliście Może ktoś lepiej zaproponuje jakiś fajny wzór 17x7 w miarę lekki :>
topor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Avus II -Yelo wiesz mzoe czemu temat mojej A4 jest zablokowany??
Yelo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Pewnie ktoś kliknął "Zamknij temat"
august Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Yelo - napisałeś, że "Lusterka składane (auto z Włoch)," - co to znaczy? Że składane elektrycznie? Ale z palca czy po wyłączeniu zapłonu? A w ogóle to o co chodzi z tymi Włochami? Tam są same kox, poobijane fury czy co?
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 tez mnie to ciekawi czym sie rozni wloch od niemca np... skladane lusterka elektrycznie chyba masz co nie? czemu nie ma zdjecia wnetrza?
Yelo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 tez mnie to ciekawi czym sie rozni wloch od niemca np... skladane lusterka elektrycznie chyba masz co nie? czemu nie ma zdjecia wnetrza? Nie ma zdjęcia i póki co nie będzie, bo jest brudne Włoch ma składane lusterka, chyba każdy. Do tego nie wiem, czy na Niemcy szły A4 po I lifcie zewnętrznym, a ze starym środkiem...[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 17:21_________________________________________________ Yelo - napisałeś, że "Lusterka składane (auto z Włoch)," - co to znaczy? Że składane elektrycznie? Ale z palca czy po wyłączeniu zapłonu? A w ogóle to o co chodzi z tymi Włochami? Tam są same kox, poobijane fury czy co? Tak lusterka mam elektrycznie składane. Z Włoch są fajne auta (mniejszy przebieg zazwyczaj niż Niemcy), ale są równo porysowane.[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 18:22_________________________________________________Wrzuciłem wreszcie fotki na 17'' i nowych lampach
Iverson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 kiedy jakieś 1.8T wsadzasz?? , żeby trochę poczuć mocy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi