Opublikowano 30 Marca 20242 l Car Play i Android Auto działają tylko po dołożeniu podwójnego złącza USB i zakodowaniu jednostki 5F, więc samo patchowanie Ci w tej kwestii nic nie da. Małą nawigacje patc**je się aktywatorem Kongo (Congo). Jest to też opisane na forum więc musisz poszukać. Edytowane 30 Marca 20242 l przez Muskel1
Opublikowano 31 Marca 20242 l Tą navi patc**je sie przez lan (karta dlink usb ethernet wpieta w usb mmi). Robiłem to u siebie, są poradniki, trzeba kupic odpowiednią kartę. Port można dołożyc od golfa (dużo taniej) i wyprowadzić kabel albo podłączyć AAwireless/carlinkit i schować pod plastikami. Jak chcesz się pobawić to mogę sprzedać tą kartę dlinka (jeden konkretny model jest potrzebny).
Opublikowano 31 Marca 20242 l 35 minut temu, wuPiotrek napisał(a): Tą navi patc**je sie przez lan (karta dlink usb ethernet wpieta w usb mmi). To jest stara, pierwsza metoda. Aktualnie dużo szybciej i prościej i bez dodatkowych kosztów to aktywator na karte SD i po krzyku?
Opublikowano 1 Kwietnia 20242 l 20 godzin temu, Muskel1 napisał(a): To jest stara, pierwsza metoda. Aktualnie dużo szybciej i prościej i bez dodatkowych kosztów to aktywator na karte SD i po krzyku? Ten aktywator jest za darmo do pobrania ? To nie wiedziałem nawet że to się rozwinęło
Opublikowano 1 Kwietnia 20242 l Tak, darmowy. https://www.google.de/amp/s/www.digital-eliteboard.com/threads/how-to-do-pdf-congo-auto-activator-sd-karte-mst2-delphi-unit-mst2_eu_vw_xxxxxd.517852/%3famp=1
Opublikowano 19 Kwietnia 20242 l W dniu 31.03.2024 o 12:37, wuPiotrek napisał(a): Tą navi patc**je sie przez lan (karta dlink usb ethernet wpieta w usb mmi). Robiłem to u siebie, są poradniki, trzeba kupic odpowiednią kartę. Port można dołożyc od golfa (dużo taniej) i wyprowadzić kabel albo podłączyć AAwireless/carlinkit i schować pod plastikami. Jak chcesz się pobawić to mogę sprzedać tą kartę dlinka (jeden konkretny model jest potrzebny). Masz może numer części tego USB od golfa?
Opublikowano 19 Kwietnia 20242 l 25 minut temu, matusplk napisał(a): Masz może numer części tego USB od golfa? 5Q0035726E
Opublikowano 20 Kwietnia 20242 l Witam, można zaktualizować softa mając wgranego M.I.B? Czy muszę najpierw odinstalować MIBA a później update softa zrobić i znowu to zainstalować? Edytowane 20 Kwietnia 20242 l przez bonsko
Opublikowano 20 Kwietnia 20242 l 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Jaka nawigacja? MIB2, MHI2_ER_AUG22_P3241 chcialem update na MHI2_ER_AUG22_K3344 MU1438
Opublikowano 20 Kwietnia 20242 l 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jaka nawigacja? I nie wiem czy odinstalować M.I.B z green menu i dopiero zaaktualizować software czy nie jest do konieczne i bez tego mogę zaktualizować soft.
Opublikowano 20 Kwietnia 20242 l Próbuje zainstalować MIB i wgrać patcha podczas aktualizacji mam tylko zaznaczoną aktualizację Luncher czy to wystarczy po przejściu do green menu robię backup i aktualizacje patcha. Jednak nie mam dopisanych nowych kodów odblokowania. Co robię nie tak?
Opublikowano 21 Kwietnia 20242 l No właśnie wrzuciłem najpierw pliki tylko dla mojej wersji MIB później cały katalog z plikami do wszystkich wersji efekt taki sam
Opublikowano 21 Kwietnia 20242 l No właśnie też nie wiem MIB się niby instaluje trzy razy się resetuje ale nowe kody nie zostają dopisane