Muskel1 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia No ale M.I.B. uruchamia zielone menu Musisz poczytać, bo nie chce mi się po raz enty tego tutaj opisywać....
polop81 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia 23 minuty temu, Muskel1 napisał(a): No ale M.I.B. uruchamia zielone menu Musisz poczytać, bo nie chce mi się po raz enty tego tutaj opisywać.... Czytałem i z tego co zrozumiałem to aby aktywować zielone menu to w 5F. Ten patch aktualizacja w RED menu?
Muskel1 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Wgrywasz M.I.B. poprzez czerwone menu. Następnie po wgraniu wchodzisz w zielone menu. W zielonym menu starujesz patchowanie jednostki. To wszysto, nie wiem już nawet sam ile razy tutaj opisywałem. I tak co trochę pojawiają sie nowi i te same pytania. Ludzie czytajcie, czytajcie i jeszcze raz czytajcie...
polop81 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) 11 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Wgrywasz M.I.B. poprzez czerwone menu. Następnie po wgraniu wchodzisz w zielone menu. W zielonym menu starujesz patchowanie jednostki. To wszysto, nie wiem już nawet sam ile razy tutaj opisywałem. I tak co trochę pojawiają sie nowi i te same pytania. Ludzie czytajcie, czytajcie i jeszcze raz czytajcie... Dzięki za pomoc, udało się uruchomić AA. Wiązka została orginalna dodany tylko +12v i kabel USB Edytowane 14 Sierpnia przez polop81
Morelek Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Wszystko wpięte, sprawdzona wiązka jak i kodowanie a nadal nie startuje CarPlay... Android się uruchamia. Miał ktoś podobnie?   wtyczka 2x USB Audi wiazka chińczyk
Daniello232 Opublikowano Piątek o 19:27 Opublikowano Piątek o 19:27 W dniu 3.05.2025 o 22:18, Muskel1 napisał(a): Tak. Bez tego nie skasujesz bo błąd melduje przerwę lub zwarcie w wiązce do gniazd USB. Jeszcze jedno pytanie, mam ten błąd o którym pisałeś mam kody 60800 i 60900, ale w głównym menu nic sie nie zmieniło, nie mam ani ikony AIS ani Andoid Auto. Czy ta ikona pojawi się dopiero po fizycznym zainstalowaniu gniazda USB czy cos gdzies zle zrobilem?
Muskel1 Opublikowano Piątek o 19:32 Opublikowano Piątek o 19:32 4 minuty temu, Daniello232 napisał(a): Czy ta ikona pojawi się dopiero po fizycznym zainstalowaniu gniazda USB czy cos gdzies zle zrobilem? Po spatchowaniu.
Daniello232 Opublikowano Piątek o 19:38 Opublikowano Piątek o 19:38 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Po spatchowaniu. Czyli sprawdzic w adaptacjach 5F czy mam tak ja na tym foto?
Daniello232 Opublikowano Niedziela o 18:34 Opublikowano Niedziela o 18:34 W dniu 29.08.2025 o 21:47, Muskel1 napisał(a): Możesz sprawdzić. Rzeczywiście w adaptacjach obie opcje (apple dio i google gal miałem nie aktywne). Pojawiła sie ikona AIS w głównym menu MMI. Możesz zerknąć czy kodowanie jest OK?
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 18:41 Opublikowano Niedziela o 18:41 Bit 6 i 7 są aktywowane, więc jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi