zarow80 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Witam mam dziwny problem z tylnym prawym kierunkowskazem mianowicie gdy temperatura na zewnątrz jest powyżej 26 stopni przestaje on działać i świeci się komunikat o spalonej żarówce a jak tylko spadnie temperatura wszystko wraca do normalności.Co może być przyczyną ??? .Czy ktoś miłą taki dziwny problem Edytowane 17 Czerwca 2021 przez zarow80
Pieterb Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 To moduł haka a nie komfortu zdaje się bo moduł komfortu jest gdzie indziej.
Skowrix Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 No ciężko by było wyciągnąć MK spod siedzenia kierowcy do bagażnika Zainteresował bym się samą lampą a nie modułem. Sprawdzić styki w lampie i kostce - obstawiam, że tam leży problem. Sam miałem podobnie z 3 światłem stopu
Pieterb Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 24 minuty temu, Skowrix napisał: No ciężko by było wyciągnąć MK spod siedzenia kierowcy do bagażnika Nooo
zarow80 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 Ok pomyliłem się to ci myślałem że to moduł komfortu okazało się modułem haka ale nie wszyscy są Alfą i Omegą liczyłem że na tym naszym forum to są osoby które pomogą a nie krytykują ?
zarow80 Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Opublikowano 11 Lipca 2021 W dniu 17.06.2021 o 16:22, Skowrix napisał: No ciężko by było wyciągnąć MK spod siedzenia kierowcy do bagażnika Zainteresował bym się samą lampą a nie modułem. Sprawdzić styki w lampie i kostce - obstawiam, że tam leży problem. Sam miałem podobnie z 3 światłem stopu Wymieniłem żarówkę , użyłem preparatu do czyszczenia styków i dalej to samo ? jakieś inne pomysły?
Skowrix Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 Jeżeli jest mocno zaśniedziałe to sam preparat może nie dać rady, lepiej wyczyścić to mechanicznie. No i rozumiem, że sprawrdziłeś zarówno blaszki mocujące żarówkę jak i samą kostkę lampy?
zarow80 Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Opublikowano 16 Lipca 2021 Wyczyściłem ponownie wszystko mechanicznie i dalej nic.Dodam że zauważyłem że jak zamykam auto to zawsze za pierwszym razem prawy kierunek włącza się z opóźnieniem w porównaniu do lewego
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca 2021 Opublikowano 16 Lipca 2021 W takim razie problem będzie leżał w MCE. Musisz go wymienić. Ale zanim to zrobisz sprawdź, czy z MCE wychodzi napięcie na ten kierunek.
Rekomendowane odpowiedzi