Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mocniejsza zabawka bez dachu.. czyli S5 8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiedziałem... :decayed:

Opublikowano

Graty zakupu :oklasky:

Piękna sztuka :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj odblokowane kilka pierdółek VCDS'em jak VIM, lap timer, poziom naładowania aku, sterowanie ambiente z poziomu MMI..  wyczytałem na A5OC (naprawdę mega strona, po tych kilku latach znacznie bardziej przydatna niż jak miałem jeszcze Coupe), że przy Advanced Key jest otwieranie/zamykanie dachu z kluczyka i nic nie trzeba kodować.. działa :kox: zamówiłem w ASO oświetlenie LED do rejestracji i myślę, że jutro będzie montowanko :)

Opublikowano
55 minut temu, jedrekx napisał:

dzisiaj odblokowane kilka pierdółek VCDS'em jak VIM, lap timer, poziom naładowania aku, sterowanie ambiente z poziomu MMI..  wyczytałem na A5OC (naprawdę mega strona, po tych kilku latach znacznie bardziej przydatna niż jak miałem jeszcze Coupe), że przy Advanced Key jest otwieranie/zamykanie dachu z kluczyka i nic nie trzeba kodować.. działa :kox: zamówiłem w ASO oświetlenie LED do rejestracji i myślę, że jutro będzie montowanko :)

To prawda, dach się zamyka z klucza , ale szkoda że Audi nie daje tej funkcji że po czujniku deszczu nie zamyka się sam i okna jak deszcz zaczyna padać:kwasny:

Edytowane przez WojtekA4B8

Opublikowano

Też mnie to w C7 irytuje, auto samo skręca hamuje przyspiesza radary cuda na kiju, wycieraczki włączy ale szyb już nie zamknie bo nie :kox:

Opublikowano

Mocno utargowałeś to auto?

Oglądałem je i nim jeździłem :P

Muszę przyznać że wyjściowa cena w ogłoszeniu była sroga.

Tym bardziej biorąc pod uwagę mankamenty które znalazła sama AutoReduta :wink:

P.S. co do planów programu - wg mojej wiedzy auto ma już zrobiony soft :whistling:

Edytowane przez komoornik

Opublikowano
  • Autor

coś utargowałem, czy mocno? kwestia co dla kogo oznacza mocno. wielu mankamentów nie ma, wszystkie da się usunąć.. w końcu ma 10 lat, więc wiadomo, że mankamenty ma ;) ale jest w nim i tak mniej tych mankamentów, niż w innych egzemplarzach ;)

na temat softa nikt mi nic nie mówił, ale rzeczywiście idzie bardzo fajnie ;)

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wpadło oświetlenie ledowe tablicy. Jak się okazało cabrio ma inaczej zrobione lampki niż B8 i coupé.. w związki z tym ori zestaw mam na sprzedaż. Założyłem lampki z A4 cabrio, bo takie pasują tutaj :decayed:  dodatkowo wrzucam fotkę jak świecą projektory w drzwiachB58D51A9-CA83-43C9-A7A9-74E8BA91313D.jpeg

797D7926-F49B-408F-8CA0-DBF28FC21792.jpeg

Opublikowano
W dniu 10.08.2021 o 22:33, Muskel1 napisał:

Odpowiedziałem @granatowy  nie wiem skąd u niego pomysł, że eski miały V8:wink:

Pewnie stąd że Audi S5 na początku produkcji miało silnik 4.2 V8.

Opublikowano
26 minut temu, granatowy napisał:

Pewnie stąd że Audi S5 na początku produkcji miało silnik 4.2 V8.

Wiem, wiem już nie krzycz:wink:

Opublikowano

Gratki wozidła , ciekawe wnętrze, na żywo chyba lepiej ta czerwień wygląda :eusathink:Jak BT wypali może w końcu przyjedziesz z otwartym dachem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to nie czerwień Panie tylko brąz :decayed: też myślałem początkowo, że to czerwień, a na żywo się okazało, że brąz.. na szczęście ;)

a BT to wiesz.. zależy jakim składem bo z dwójką dzieciaków to się tu nie zmieścimy na weekendowy wyjazd :dziura:

Opublikowano
25 minut temu, jedrekx napisał:

to nie czerwień Panie tylko brąz :decayed:

O masz , na zdj wpada w czerwień :decayed:

Opublikowano

Fajna zabawka :thumbup1:, plus że eSka, cabrio, minus - szkoda że nie lift, jednak lift robi robotę

Opublikowano

No no noooo Jędrek, fajnie poleciałeś, graty fajnej furki :whistling:

Opublikowano
  • Autor

żeby nie było tak smutno w środku to wymieniłem przełączniki szyb i lusterek na polfitowe:

Y57hEU3.jpg

OvQPAId.jpg

oprócz tego spolerowałem ekran MMI, który wyglądał... ciekawie ;)

przed:

VYIz0Wu.jpg

po:

w2VEiTZ.jpg

na ekran zostało naklejone antymikrobowe szkło hybrydowe marki 3mk.

Opublikowano

Pokrętło lusterek mogłeś dać z a6/7 lub a8 :) jedna kropeczka więcej co swieci :) 

Opublikowano

Jędrek , B&O daje radę w cabrio?

Opublikowano
  • Autor

gra bardzo ładnie i czysto. jak jest otwarty dach to mogłoby grać nieco głośniej, zawsze wtedy trzeba podgłaśniać.. porównując do BOSE z B6 Cabrio jest ładniejszy dźwięk, ale jak już wspomniałem ciszej..

16 godzin temu, Leszczonka napisał:

Pokrętło lusterek mogłeś dać z a6/7 lub a8 :) jedna kropeczka więcej co swieci :) 

a co jeszcze świeci? bo już szczerze mówiąc nie pamiętam, czy w C7 coś jeszcze świeciło :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gratki zakupu. za***ista jest :kox: :kox: :kox: