Klayn4x4 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 A4 b7 sedan 2.0tfsi BWE Witam,mam nadzieję że to dobry dział wybrałem do tego tematu, jeżeli zły to przepraszam. Mam problem, problem polega na tym że podczas jazdy gasną mi światła w samochodzie i zewnętrzne i wewnętrzne, pada też klimatyzacja(ALE RADIO DZIAŁA NORMALNIE). Często wyłącza mi się samo ESP, lub na chwilę włączy się światło wewnątrz auta. Potrafi też pojawić się ikonka że nie świeci mi jedna z "żarówka" z podświetlania tablicy a wszystko jest dobrze. Jak tak się stanie to nawet nie działają kierunki ani awaryjne, jest to dość niebezpieczne jak jadę gdzieś nocą i muszę z tym coś jak najszybciej zrobić. Dodam że po jakimś czasie, czasami 5 sek a czasami po 2 min. Wszystko wraca do normy. A jeszcze jedno jak się wszystko gasi to wyskakuje mi ikonka błąd stabilizacji ksenonow. I tu pytanie do was majstry, co wg was to może być? Bo odwiedziłem już nie jednego magika elektryka i nikt nie wie od czego to może być. Auto było podpięta pod kompa nie ma żadnych błędów.
Muskel1 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Sam podpinałeś czy Ci powiedzieli, że nie ma błędów? Przy takim zachowaniu musiało posadzić błędy, nie ma mocnych. Sam podepnij pod vcds i odczytaj błędy.
Klayn4x4 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 No właśnie w tym rzecz że myślałem o tym i podpialem sam... I błędów brak.
Klayn4x4 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Komputer od znajomego mechanika pożyczyłem bo ja swojego nie mam, ale dokładnie nie powiem ci co to było bo nie pamiętam. Ale wydaje mi się ce to był ten program vcdc Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Klayn4x4
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 patrzyłeś na MCE?? Po takich objawach można przypuszczać, że zalała go woda np. przez niedrożność odpływów. A co do tego kompa to uważam tak jak kolega @Muskel1 - nie ma siły, żeby nie było żadnych błędów, choćby "sporadycznych" - które moduły skanowaliście??
Klayn4x4 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Skanowanie było wszystko jedynie jakiś błąd mi wyskoczył w prawych drzwiach pasażera coś tam ale nie omaietam dokładnie i mało wydajnego katalizatora i to są wszystkie błędy jakie były. Nic poza tym
kamil-vag Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Trzeba przeskanować moduł centralnej elektryki 09-Cent. Electr. i moduł pozycjonowania xenonu 55-Xenon Range... Na bank tam są błędy...
Klayn4x4 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dobra postaram się jeszcze raz ale to na dniach jak dostanę kompa. Dzięki wielkie ? będę informował na bieżąco
Rekomendowane odpowiedzi