Opublikowano 28 Grudnia 20214 l Można było, chyba za dopłatą, nie chcieć oznaczeń. Powinien być nawet kod w kodach wyposażenia jak mi się zdaje.
Opublikowano 28 Grudnia 20214 l 1 minutę temu, staniek napisał: Można było, chyba za dopłatą, nie chcieć oznaczeń. Powinien być nawet kod w kodach wyposażenia jak mi się zdaje. Prawda
Opublikowano 28 Grudnia 20214 l Bez a4 i TDI wygląda duuuzo lepiej,co innego OOOO - bez niego tak pusto
Opublikowano 28 Grudnia 20214 l 1 godzinę temu, staniek napisał: Można było, chyba za dopłatą, nie chcieć oznaczeń. Powinien być nawet kod w kodach wyposażenia jak mi się zdaje. W moim aucie akurat dół był malowany.
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l Autor Z racji , że siedze z dzieckiem w domu na opiece i z racji mrozów trochę brak czasu na dłubaninę przy aucie..... ale żeby nie było , że nic się nie dzieje to postanowiłem dodać jeden akcent do środka który mnie trochę denerwuje.... wiem wiem zaraz ktoś skomentuje , ze mogłem kupić gotowe ale mam pomysł , żeby lusterko założyć bo ponac pasuje od BMW e90 i jest większe i może ładniejsze No zobacze pomyśle , może fotochrom od b7 , może ktoś coś doradzi... nie wiem narazie taki mod
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l Autor 3 minuty temu, Ivanek napisał: Spray do plastików czarny mat czy coś innego? Czarny mat
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l Czyli plany by sufit zrobić czarny czy narazie tylko zobaczysz jak wyjdzie lusterko? Też kiedyś myślałem by powyjmować plastiki i zrobić je czarne.
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l Autor 7 minut temu, Ivanek napisał: Czyli plany by sufit zrobić czarny czy narazie tylko zobaczysz jak wyjdzie lusterko? Też kiedyś myślałem by powyjmować plastiki i zrobić je czarne. Przejrzyj wszystkie moje posty to zobaczysz ze tylko tego mi brakowało do całości środka sufit i wszystko jest już czarne , a i w planach są jeszcze czerwone pasy wtedy będzie środek gotowy
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l 41 minut temu, seboll2 napisał: Przejrzyj wszystkie moje posty to zobaczysz ze tylko tego mi brakowało do całości środka sufit i wszystko jest już czarne , a i w planach są jeszcze czerwone pasy wtedy będzie środek gotowy Wybacz, oglądam tyle tych aut że mylę go która ma ???
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l 2 godziny temu, seboll2 napisał: może fotochrom od b7 , Wewnętrzne musi być chyba od B6. Ogólnie polecam fotochrom.
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l Ja tak właśnie kupiłem kiedyś taniej szary fotochrom i pomalowałem i nie widać różnicy, a że lusterka się praktycznie łapami nie tyka to dożywotka po malowaniu Potem wpadło i tak ori czarne, ale to malowane mogło być, nic się z tym nie działo...
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l 10 minut temu, kamil-vag napisał: Ja tak właśnie kupiłem kiedyś taniej szary fotochrom i pomalowałem i nie widać różnicy, a że lusterka się praktycznie łapami nie tyka to dożywotka po malowaniu Potem wpadło i tak ori czarne, ale to malowane mogło być, nic się z tym nie działo... Podepnę się z ogłoszeniem, że mam na sprzedaż ori czarne lusterko w cenie sprayu. Oryginał mocno różnił się od wersji pomalowanej?
Opublikowano 29 Grudnia 20214 l Autor 2 minuty temu, george napisał: Podepnę się z ogłoszeniem, że mam na sprzedaż ori czarne lusterko w cenie sprayu. Oryginał mocno różnił się od wersji pomalowanej? Wiem ale zrobiłem to z nudów i spray miałem czy się różni nie wiem bo nie widziałem ori , a w sumie z zewnątrz najbardziej widać i jest czarne a w środku tylko ramkę szkła wiec chyba ciężko odróżnić czy malowane czy nie
Opublikowano 4 Stycznia 20224 l 5 godzin temu, Ivanek napisał: Trochę jak człowiek bez brwi Kwestia przyzwyczajenia. Edytowane 4 Stycznia 20224 l przez george
Opublikowano 4 Stycznia 20224 l Autor Mi się podoba w auto moje wiec komu nie pasuje to nie moja sprawa lotke jeszcze muszę kupić na klapę i tył powiedzmy narazie ogarnięty będzie
Opublikowano 4 Stycznia 20224 l brak znaczków na duży plus, dla mnie z tyłu to brakuje tylko wycieraczki, brak to ani to użyteczne a do tego czegoś brakuje, te końcówki to już tak na gotowo?? można by trochę schować chyba że tak ci się podoba