keq Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam serdecznie... Niestety dopadła mnie dzisiaj nieprzyjemna sytuacja i podczas cofania zerwał mi się spoiler od zderzaka oraz ułamało mi się trochę zderzaka od strony prawego halogena, że będzie konieczna wymiana. Zwracam się z prośba o pomoc w doborze odpowiedniego zderzaka oraz spoilera. Najlepiej jakieś linki z allegro. Dodam, ze mój poprzedni spoiler byl od MS DESIGN (nie do uratowania), a zderzak nie wiem, czy byl s-line, ale posiada spryski na xenony Niestety nie posiadam takiej wiedzy, czy zderzak jak nizej może połączyć się ze spoilerem s line np. allegro.pl ALLEGRO.PL allegro.pl ALLEGRO.PL
dekiel 13 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zrób fotę przodu auta co tam masz po tym nieszczęsnym cofaniu.
keq Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 Jak patrzysz na foto to zderzak z lewej strony ma urwany halogen i jest przymocowany na wkretak. Prawa strona ta zachodząca do tyłu jest cała przetarta, ale to już było wcześniej. Cały ten zderzak jest "zmęczony"
seboll2 Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 czy zwykły ori zderzak zwykły można rozłożyć na dwie części i dokupić taką dokładkę jak z linku ? ten spoiler s Line i kratki będą pasować od sLine ?
MaTeo85 Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 tak do zwykłego ori zderzaka można dołożyć dokładkę (dół) z wersji s-line, ale trzeba przycinać zderzak bo usztywnienia w dolnej części są inaczej zbudowane i bez cięcia dokładka s-line nie spasuje się.
keq Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 46 minut temu, MaTeo85 napisał: tak do zwykłego ori zderzaka można dołożyć dokładkę (dół) z wersji s-line, ale trzeba przycinać zderzak bo usztywnienia w dolnej części są inaczej zbudowane i bez cięcia dokładka s-line nie spasuje się. Masz może gdzieś instrukcję do tego?
MaTeo85 Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 nie mam, jak chcesz mogę Ci oddać zderzak przód pod spryski (goła skorupa) przycięty już pod dokładkę s-line. Dokupisz dokładkę z allegro, pomalujesz i będzie. Jak co pisz PW, widzę że masz do mnie blisko.
Rekomendowane odpowiedzi