dazwid Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Witam, Czy orientuje się ktoś, czy aby zdemontować boczne panele tunelu środkowego wystarczy je podważyć i wyskoczą z zatrzasków, czy trzymają je jakieś śruby i trzeba zdemontować górną część konsoli? Szukałem odpowiedzi po zagranicznych forach, ale nie mogę znaleźć żadnej informacji. Zdjęcie poniżej o który element chodzi: Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Musisz górny panel z dźwignią zmiany biegów oraz przednią półkę (tam gdzie jest gniazdo zapalniczki i przycisk start) demontować. Tu masz jak zdemontować panel. Edytowane 2 Października 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 2 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Uuu to gruba robota się szykuje, a myślałem, że wystarczy je "odpiąć" bez rozbierania góry No nic będę rezał, dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T O R K A Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Tu jest filmik jak rozebrać panel tunelu przedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyn007 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Jak wyjąć gniazdo zapalniczki z przodu ? Muszę sprawdzić które z gniazd zapalniczek robi mi zwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Wyjmakiem do zapalniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi