simon__75 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 13 minut temu, Hugo napisał: Upppps nie zauważyłem, że brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 W dniu 25.08.2022 o 10:35, Hugo napisał: Upppps nie zauważyłem, że brak Dziś sprawdzałem poziom oleju na powyższych ustawieniach bagnetu. Na wyświetlaczu praktycznie MAX A bagnet "suchy"....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Ten bagnet nie nadaje się do B9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Ten bagnet nie nadaje się do B9 A jakiś inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Nie wiem czy są jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Teraz, Muskel1 napisał: Nie wiem czy są jakieś. OK Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października W dniu 28.08.2022 o 19:28, simon__75 napisał(a): Dziś sprawdzałem poziom oleju na powyższych ustawieniach bagnetu. Na wyświetlaczu praktycznie MAX A bagnet "suchy"....... Dla silnika DEUA na uniwersalnym bagnecie należy ustawić regulację na wartość "13". Pomiar oleju zawiera się w zakresie min "0" do max "18". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELLIOTT Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Dokładnie jeśli chodzi o bagnet serwisowy. Fis pokazuje średnią z kilku pomiarów. Stąd czasami wahania pod mmi. U mnie jak bagnet pokazuje max 18. Na mmi mam 3/4 lub full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi