jedrekx Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) Witam! Po 13 miesięcznej przygodzie z Mercedesem, czas pokazać jego następcę z racji, że obecne ceny samochodów są jakie są i dostępność nowych samochodów jest znikoma, postanowiłem wykupić z Perfect Lease Q7mkę, którą od nowości jeździł mój brat. Samochód pochodzi z polskiego salonu, jest to rocznik 2018, ale pierwsza rejestracja miała miejsce w lutym 2019. W zasadzie dla mnie wyposażony w sam raz no może fajnie by było jakby był jeszcze pakiet skórzany.. no i w końcu biały i w końcu z powrotem Audi przebieg tylko tysiąc km więcej niż miałem w Mercu Z wypasu, poza standardem, ma na pokładzie: -pełny S-line -LED Matrix -pakiet Comfort (m.in. grzanie d*p, Advanced Key, kamera cofania itd.) -pakiet Technology (BOSE, VC, aktywny tempomat itd.) -tylna roleta elektryczna -fotele z pamięcią dla kierowcy -klima 4-strefowa -Open Sky -tylna klapa otwierana z kopa -koła 21 cali -tylna oś skrętna -pneumatyka -pakiet czerń -czarne lustra -tylna kanapa z regulacją -dekory beuafort w połączeniu z aluminium -oświetlenie ambient -tylne szyby przyciemnione -Side Assist -elektryczne dociąganie drzwi -brak oznaczeń -półskóry z alkantarą itd. Planów kilka też mam: -VIM + DVD z tyłu -wymiana znaczków na czarne - done -projektory w drzwi Audi - done -guma do bagażnika - done -bagażnik dachowy ORI - done -led w światła cofania No i jakieś tam fotki Pozdro! Edytowane 10 Listopada 2021 przez jedrekx 1
Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) Gratuluję i bezawaryjnej jazdy! Kolor biały lodowiec? Edytowane 9 Listopada 2021 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) 12 minut temu, jedrekx napisał: zwykły biały Carrara Też ładny, odcień ten sam tyle, że biały lodowiec ma dodatkowo błyszczące cząstki. Różnicę widać tylko z bliska w sumie. Edytowane 9 Listopada 2021 przez Muskel1
Wandej Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 No no Jędrek piekną maszyna Wypas robi wrażenie
marcinch001 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Koła giną w tej budzie . Piękne auto .
granatowy Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) 6 godzin temu, jedrekx napisał: zwykły biały Carrara Najlepiej pasuje do przedliftowego Q7 4M. Duży plus za pakiet czerń I oczywiście za pneumatykę, skrętną tylną oś i alkantarę Edytowane 9 Listopada 2021 przez granatowy
granatowy Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Koła giną w tej budzie . Piękne auto . Nie jest tak źle z tym wzorem.
jedrekx Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) 14 godzin temu, marcinch001 napisał: Koła giną w tej budzie . Piękne auto . wiadomo, że na SUVie tak duże koło będzie wyglądało inaczej.. moim zdaniem jest ok. na zdjęciu zawieszenie jest ustawione w Dynamic, czyli jest odrobinę niżej. 14 godzin temu, granatowy napisał: Najlepiej pasuje do przedliftowego Q7 4M. Duży plus za pakiet czerń I oczywiście za pneumatykę, skrętną tylną oś i alkantarę Skrętna tylna oś daje radę. Bez problemu mogę kręcić tą kolubryną jak E klasą i parkowanie nawet w centrum handlowym nie stanowi problemu. 18 godzin temu, Wandej napisał: Wypas robi wrażenie jak na Q7 to raczej średniak, ale jak dla mnie jest w zupełności wystarczające najważniejsze, że w środku, a w zasadzie z tyłu, jest w pip miejsca i bez problemu wkładam bazę z nosidełkiem bez konieczności przesuwania przedniego fotela no i kolejna kwestia to regulacja tylnej kanapy na razie jestem bardzo zadowolony.. no i w końcu znowu V6 Edytowane 10 Listopada 2021 przez jedrekx
FroS-t Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Matko jedyna weź się w końcu zdecyduj na jakieś auto co
jedrekx Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Opublikowano 10 Listopada 2021 Ale o co chodzi ten raczej zostanie na dłużej niż rok.. chyba ?
marcintuchola Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Fajne Q7 Gratulacje sam się niedawno zastanawiałem, ale jeszcze nie dorosłem
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 Fajny wóz Jędrek, podoba mi się ta buda, jak będziesz w bt to zamawiam karniaka
Rekomendowane odpowiedzi