Michu1996 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Koła schowane aż się prosi o dystanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Dla mnie sztosik look. Edytowane 10 Maja 2023 przez qlimazz Doczytałem parametry kół 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Pięknie się prezentujeaż ciężko oderwać wzrok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 (edytowane) Czarne lusterka plus dynamiczne kierunki w lusterkach Edytowane 29 Maja 2023 przez dawid195a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 U mnie w a5 też zawieszenie 1BE, zastanawiałem się, jak 20 cali bez obniżania bedzie wyglądało ale się utwierdziłem, że na lato trzeba kupić 20 cali i chyba też rotor - stary wzór felgi ale dalej robi mega robotę. Ps. Duża różnica w komforcie między 19 cali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 24 minuty temu, Tomafx napisał(a): U mnie w a5 też zawieszenie 1BE, zastanawiałem się, jak 20 cali bez obniżania bedzie wyglądało ale się utwierdziłem, że na lato trzeba kupić 20 cali i chyba też rotor - stary wzór felgi ale dalej robi mega robotę. Ps. Duża różnica w komforcie między 19 cali? Nie ma różnicy między 19 a 20 według mnie fajnie by było mieć -35 mm ale starcza -20 jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) ....no i o to chodzi, napewno różnica jest jeśli chodzi o wygląd- oczywiście nie plus. Ja nie mam zamiaru obniżać auta, a na 1BE jest dla mnie ok. Edytowane 1 Listopada 2023 przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Dekory kleiles na zakładkę ppfem czy na formatkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 12 godzin temu, kris_91 napisał(a): Dekory kleiles na zakładkę ppfem czy na formatkę? Dekory klejone na zakładkę jaki lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Co to za opona jest wsadzona na 20-tke ? Edytowane 30 Sierpnia przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 18 minut temu, Tomafx napisał(a): Co to za opona jest wsadzona na 20-tke ? Na 1 stronie poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 58 minut temu, Tomafx napisał(a): Co to za opona jest wsadzona na 20-tke ? Taka jak montują w aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Godzinę temu, Tomafx napisał(a): Co to za opona jest wsadzona na 20-tke ? Continental sport contact 5p Tylko ten model tak się układa że wygląda jak naciągnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Ok, no właśnie szukam informacji o oponach, żeby nie wyglądały jak "naciag". Narazie ustaliłem, że Pirelli są dosyć szerokie... ale szukam jeszcze innych....u Ciebie nie jest tak mocno ta opona "naciągnięta ". Edytowane 30 Sierpnia przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 6 minut temu, Tomafx napisał(a): Ok, no właśnie szukam informacji o oponach, żeby nie wyglądały jak "naciag". Narazie ustaliłem, że Pirelli są dosyć szerokie... ale szukam jeszcze innych....u Ciebie nie jest tak mocno ta opona "naciągnięta ". Polecam te co mam silent , innych nie kupię a przerobiłem już kilka niskoprofilowych , lepiej dopłacić jak ma się takie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Czytałem o tych oponach i mają dobre opinie. Rozważam jeszcze taki zamiennik opony tj. 245/35 r20 zamiast 265/30 r20 dla większego komfortu- jeśli to tak można nazwać. Zawsze jeździłem na 255/35 r19 i jestem ciekawy czy będzie duża różnica w twardości w porównaniu do 265/30 r20 Edytowane 30 Sierpnia przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 12 godzin temu, Tomafx napisał(a): Czytałem o tych oponach i mają dobre opinie. Rozważam jeszcze taki zamiennik opony tj. 245/35 r20 zamiast 265/30 r20 dla większego komfortu- jeśli to tak można nazwać. Zawsze jeździłem na 255/35 r19 i jestem ciekawy czy będzie duża różnica w twardości w porównaniu do 265/30 r20 Noe chcesz naciągu a rozważasz 245 na 9j ? Trochę nie ogarniam. Mam CSC5P 265/30 u siebie i wyglądają obłędnie właśnie przez ten lekki naciąg. Poza tym to dość miękka mieszanka i opona jest bardzo komfortowa. Cena bardzo wysoka ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) Dokładnie o to chodzi, żeby były miękkie i trochę konfotowe. Co do kasy nie ma problemu, lepiej dołożyć do jakości. Dzięki za informację. Edytowane 31 Sierpnia przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Chcesz szerokie to Hankooka weź😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi