Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] S4 Avant Pinczi'ego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale idac twoim tokiem, to po co ludzie montuja zderzaki od S4 do zwylkych A4 ? Przeciez to i tak nigdy nie bedzie eSa, wiec po cholere ladowac w to kase ?

:mysli:

Może, z takiego samego powodu, dla którego Ty zamontowałeś aluminiowe nakładki na pedały z RS4 :decayed:

Zderzak S4 wygląda po prostu o niebo lepiej od zwykłego :) Chociaż jeśli chodzi o budę B6 to mi zdecydowanie bardziej podobał się pakiet S-line/USP. Zarówno pakiet stylistyczny S4 jak i S-line/USP można zamówić w fabryce przy kupnie zwykłej A4.

Wydaje się też, że montaż elementów fabrycznych od "mocniejszego" auta jest jedynym akceptowalnym tuningiem na tym forum. Wszelkie drastyczne rozwiązania NON-OEM chyba po prostu źle wyglądają na autach tej marki.

Moim zdaniem wszystko jest w porządku dopóki Ty nie przykleisz na klapie znaczka RS4, a właściciel TDI ze zderzakami S4 nie naklei na klapie znaczka S4 :wink4:

Opublikowano

Flyer nie badz taki "hop do przodu", bo sam myslales ze to oryginalne.

Od myslenia/przekonania do pytania "czy to ori oslony?" jest daleka droga moj drogi :tongue4:

Zdradziles, ze hydrografika - juz wiemy co to za efekt na zywo. Malutkie zdjecia zupelnie go nie oddaja :tongue4:

Opublikowano

piekna furka :good:

tylko te biksy psuja troche efekt :no:

Opublikowano

Na biksy jest prosty sposob. Nakrywa sie lampy od gory folia i woda nie ma sie ktoredy dostawac.

Opublikowano

pinczi teraz na parkingach bedzie sie z otwarta maską lansował :)

Opublikowano
  • Autor

hehe...dobre.

Zeby mi nie odbilo i zebym z otwarta maska nie jezdzil :)

Konczac temat...

Oczywiscie macie racje ze hydrografika to nie jest i nigdy nie bedzie to co ori carbon w rs4.

Jednak jest to dobra, moim zdaniem, alternatywa za rozsadne pieniadze ktora dodaje troche "smaczku" do wygladu

Dzieki za te pozytywne i negatywne komentarze :)

Opublikowano

ale samochód jest wypas

Opublikowano

w słoneczne dni po co komu maska :polew: :polew: :polew: :polew:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj,

Grupa użytkowników rośnie jak widać. Mam pytanie, zmieniłeś ster na R8/TT. Multifunkcja działa bez problemu? Wypiąłeś jedną, wpiąłeś drugą i hula? Ja mam u siebie multifunkcyjną w oryginale ale te nowe są po prostu bandyckie.

Opublikowano
  • Autor

Witaj,

Grupa użytkowników rośnie jak widać. Mam pytanie, zmieniłeś ster na R8/TT. Multifunkcja działa bez problemu? Wypiąłeś jedną, wpiąłeś drugą i hula? Ja mam u siebie multifunkcyjną w oryginale ale te nowe są po prostu bandyckie.

Tak, multifukcja działa bez problemu.

Niestety nie jest to Plug&play. Trzeba troche pomodzić.

Masz cały wątek o zmianie kierownicy napisany przez Malika:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.0

Opublikowano

Bardzo dziękuję. Jeszcze się nie poruszam po forum tak sprawnie.

Opublikowano
  • Autor

Bardzo dziękuję. Jeszcze się nie poruszam po forum tak sprawnie.

Nie ma za co :P

Opublikowano

Pinczi napisz coś o osiągach - pewnie mierzyłeś ;) Jak wygląda codzienna eksploatacja V8? Czy cokolwiek się działo z motorownią lub osprzętem?

W okresie zimowym zebrałem troszkę danych o furce lagaduli - to samo co u Ciebie tylko w tipie. Niestety byłem niemile zaskoczony spalaniem - przy ujemnych temperaturach bak wystarczył zaledwie na 300km (cykl mieszany z przewagą miejskiego). Nie bez znaczenia pozostaje fakt, że to automat - ciekawy jestem jak Ty to widzisz...

Opublikowano
  • Autor

Hehe...no w sumie mierzylem Vagiem

Powiem tak - eSa w pelnym ekwipunku + pasażer co daje łącznie ok. 1950 kg, na konczacym sie sprzegle i dwumasie

Wyniki:

0-100 km/h - 6.1 s

0-400m - 14,2 s

Spalanie...hmm...."drugi" komp mi pokazuje srednie 15 L ( srednia z kilku tysiecy kilometrow)

Z silnikiem nic a nic sie nie dzieje i nie dzialo , zarowno z osprzetem. Wyciete tylko zostaly dwa katy i wymieniona poduszka pod silnikiem

O dziwo silnik prawie wogole nie bierze oleju. Olej i filtry wymieniam co 7,5 - 10 tys km, Motul 507.00 5W-30

Opublikowano

Musimy sie kiedys spiknac... jak zrobie soft :)

Opublikowano
  • Autor

Musimy sie kiedys spiknac... jak zrobie soft :)

Nie ma problemu :)

Opublikowano

FLY I PINCZI niech 2serie staną obok siebie póżniej po sofcie

Opublikowano

Kurczaki, na tą kreskę pokwapię się do stolicy :decayed:

Opublikowano

Zebym mial jeszcze agresywniejsze mapy od AGB... a ja mam allroadowe ECU :gwizdanie:

Ale... czemu nie :P

Opublikowano

Kurczaki, na tą kreskę pokwapię się do stolicy :decayed:

tez bym z chęcią to zobaczył :gwizdanie:

może by zorganizować jakiś całodniowy mega spot w stolicy :gwizdanie: jakieś kreski.. może gokarty.. itp. :evil::kox: