Opublikowano 9 Maja 200917 l Autor Kolejna zmiana Z efektu jestem baaaardzo zadowolony (po kliknieciu zdjecia beda w pelnej rozdzialce ) Zastanawiam sie teraz nad: - przyciemnieniem szyb - pomalowaniem zaciskow na czarno albo czerwono
Opublikowano 9 Maja 200917 l Furka z kazdym modem zyskuje na wyglodzie :kox: No te religi byl dobrym strzalem felgi tez Przyciemka szyb tez bedzie jak znalazl Piekna jest
Opublikowano 9 Maja 200917 l szybki sciemniaj,a zaciski jak juz to na czarno. ogolnie duzo bardziej mi sie podoba na nowych felgach
Opublikowano 10 Maja 200917 l za***iście wygląda na tych nowych felgach :drool: :drool: :drool: Jak inne auto. Wstaw RNS-E, zostaw zaciski tak jak są (chyba że wstawisz Brembo lub inne AP - wtedy czerwone zaciski to nie wiocha).
Opublikowano 10 Maja 200917 l kur fajny potworek , mam wrażenie , że te nowe fele ją troche odmłodziły.
Opublikowano 10 Maja 200917 l miazga, mega dobrze :shocked: mi tylko nie pasi drewno ale jak kto woli
Opublikowano 10 Maja 200917 l No fakt, mogło by być szczotkowane aluminium ... wtedy byłby już kozak.
Opublikowano 11 Maja 200917 l Autor Dzieki wszystkim za miłe komentarze. Czy lepiej było na czarnych czy tych felach....coż...kwestia gustu. Ja jestem mega zadowolony. Zaciski pójda w czern....zobaczymy jak to bedzie wygladalo fajna furka , felgi to jest 18 czy 19 ? rozmiar 18 "x 8 " Elberoth....RNS-E juz dawno jest (chyba dwa dni po zakupie auta juz zalozylem)
Opublikowano 11 Maja 200917 l W czerń to chyba szkoda pary ... może lepiej kup sobie takie nakładki na zaciski z literą "S" jakie teraz dają do każdej S-ki. Zawsze to lepiej wygląda.
Opublikowano 11 Maja 200917 l Autor W czerń to chyba szkoda pary ... może lepiej kup sobie takie nakładki na zaciski z literą "S" jakie teraz dają do każdej S-ki. Zawsze to lepiej wygląda. Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest. Do kupienia w ASO czy alledrogo ??
Opublikowano 11 Maja 200917 l Rzuc okiem na auto malika - on cus takiego ma, chociaz moim zdaniem tak sobie to wyglada
Opublikowano 11 Maja 200917 l Autor wlasnie, a co z drewnem w srodku?? moze tak pomalowac w piano black? Drewno zostaje. Poprostu bardzo mi sie tak podoba
Opublikowano 11 Maja 200917 l Bo nie widziałeś wnętrza ze szczotkowanym alu (nie mylić z chropowatym alu, które jest takie sobie imo).