CIAPER Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Witam. Borykam się z problemem braku nagłośnienia w aucie. Nagłośnienie bose radio rnse. Ori było chyba zwykle na płyty. Wszystko działało do czasu gdy rano po zapłonie zaczęło się strzelanie z głośników po chwili ustawało. I tak ciągle nagle strzeliło i nie gra. Odkręciłem wzmacniacz bose i nadal nic nie gra. Ktoś może miał podobny problem?
Langista Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Nie gra żaden głośnik? Jak masz Bose to wzmacniacz steruje wszystkimi głośnikami, więc odkręcając go, żaden grać nie będzie, chociaż tu najlepiej obeznany jest @pila24.
CIAPER Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 Godzinę temu, Langista napisał: Nie gra żaden głośnik? Jak masz Bose to wzmacniacz steruje wszystkimi głośnikami, więc odkręcając go, żaden grać nie będzie, chociaż tu najlepiej obeznany jest @pila24. Na innym forum czytałem że powinny grać głośniki z przodu po wykręceniu wzmacniacza co wydawało mi się absurdalne... U mnie jest cisza. W następnym tygodniu ma być wzmacniacz z tym że mój ma literkę B kolega wysyła mi C myślicie że podejdzie ?
CIAPER Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 4 godziny temu, Muskel1 napisał: Błędy? Vcds gdzie szukać przyjacielu ?
pila24 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 4 minuty temu, CIAPER napisał: Vcds gdzie szukać przyjacielu ? W radiu 5 minut temu, CIAPER napisał: Na innym forum czytałem że powinny grać głośniki z przodu po wykręceniu wzmacniacza co wydawało mi się absurdalne... U mnie jest cisza. W następnym tygodniu ma być wzmacniacz z tym że mój ma literkę B kolega wysyła mi C myślicie że podejdzie ? Gdybyś miał system audio na wzmaku harmana to by tył grał pod wzmakiem a przód pod radiem,w bose jak wyżej wspomniał kolega masz wszystkie głośniki puszczone poprzez wzmak bose,będzie cicho po jego odpięciu. Z inną literką będzie pasował,ale może mieć inną charakterystykę dźwięku,lub inaczej puszczone kanały audio.
Muskel1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 7 minut temu, CIAPER napisał: Na innym forum czytałem że powinny grać głośniki z przodu po wykręceniu wzmacniacza co wydawało mi się absurdalne... U mnie jest cisza. W następnym tygodniu ma być wzmacniacz z tym że mój ma literkę B kolega wysyła mi C myślicie że podejdzie ? Przednie głośniki zagrały by tylko w systemie aktywnym. W systemie Bose wzmacniacz napędza wszystkie głośniki, więc po odłączeniu go głośniki zamilkną.
CIAPER Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 1 godzinę temu, pila24 napisał: W radiu Gdybyś miał system audio na wzmaku harmana to by tył grał pod wzmakiem a przód pod radiem,w bose jak wyżej wspomniał kolega masz wszystkie głośniki puszczone poprzez wzmak bose,będzie cicho po jego odpięciu. Z inną literką będzie pasował,ale może mieć inną charakterystykę dźwięku,lub inaczej puszczone kanały audio. Jutro sprawdzę vcds czy cos tam pokazuje i wrzucę screen. Pozdrawiam dziękuję
CIAPER Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 Temat rozwiązany wymiana wzmacniacza pomogła. Pasuje z literka C zamiast B pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi