Krystianooo Opublikowano 17 Grudnia 2021 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witajcie, Jakie polecacie światła mijania i pozycyjne do A4 B7? Dotychczas mijania miałem 130% mocy. Coś ktoś poleci?
DK04 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Ja śmiało mogę polecić Osram night breaker laser. Mają +150% światła więcej i żywotność żarówki też jest zadowalająca. Wcześniej miałem philipsy też 150% i trochę szybciej się przepalały. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez DK04
Krystianooo Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2021 4 minuty temu, DK04 napisał: Ja śmiało mogę polecić Osram night breaker laser. Mają +150% światła więcej i żywotność żarówki też jest zadowalająca. Wcześniej miałem philipsy też 150% i trochę szybciej się przepalały. Jak cenowo OSRAM wypada?
DK04 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Wydaje mi się że podobnie jak Philips, chociaż teraz zastanowił bym się nad żarówka LED tzw. retro fit. Narva ma coś takiego w swojej ofercie. Range performance chyba. Musze tylko sprawdzić czy zmieści mi się to do lampy bo w retro fit żarówka jest połączona z takim wentylatorkiem.
Ivanek Opublikowano 18 Grudnia 2021 Opublikowano 18 Grudnia 2021 5 godzin temu, DK04 napisał: Wydaje mi się że podobnie jak Philips, chociaż teraz zastanowił bym się nad żarówka LED tzw. retro fit. Narva ma coś takiego w swojej ofercie. Range performance chyba. Musze tylko sprawdzić czy zmieści mi się to do lampy bo w retro fit żarówka jest połączona z takim wentylatorkiem. Bardzo dużo modeli H7 LED się mieści bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi