Czajeno Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Panowie, w końcu zakupiłem wymarzony wózek, przesiadka z A4 Avant 1,9 TDI 130Km na A4 Avant 3.0 TDI quattro 6-g S-line, była zdecydowanie trafionym posunięciem:) Zamieszczam kilka fotek, w miarę otrzymywania ich od kolego Michała którego pozdrawiam będę zamieszczał nowe: - S-line - Bixenon - RNS-e - WEBASTO - przygotowanie do Bluetooth z uchwytem w konsoli centralnej - kiera multifunkcyjna pikowana 3 - ramienna - Sportowe fotele materiałowe - 18-stki fele model S4 oponki Michelin 235/40ZR18 (zmiana na Bridgestony Potenza RE050 245/40R18) - zmieniarka w schowku - szyberdach - Audi parking system - oryginalnie przyciemnione szyby - oczywiscie tempomat - grzane fotele - pakiet "oświetlenie" - FIS kolorowy - pełna elektryka szyb - boczne poduszki powietrzne w oparciach tylnych foteli - zawiecha -20 mm Dodatkowo do zrobienia: - S-line Exteriour (zrobione) - przekładka kiery od R8 (zrobione - elementy dekoracyjne carbon (zrobione) - Grill RS4 (zrobione) - zmiana końcówek wydechów (zrobione) - Zmiana układu hamulcowego na cały komplet S4 (zrobione) - Nakładki na pedały i podstopnica RS4 (zrobione) - Bose Sound System (szukam) - Stołki materiałowo skórzane S-line (w trakcie poszukiwania) - Program na 265KM 580 nM HP (zrobione) Nowe fotki wkrótce Kilka fotek: UPDATE: UKŁ hamulcowy na S4 nowiutki
Iverson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 bardzo ładna na pięknym felunku , pomyśl na programem
Czajeno Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Samochód mam od 2 tygodni, także jak zrobię chociaż 10tyś km i silnik mnie zadowoli pod względem mechanicznym to pomyślę nad wirusem:)
Piechol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 kolejna piękna B7 po modach będzie super środek by się przydało jeszcze pokazać
ArkadiuS Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 gratuluje trafnego zakupu . Ładnie się prezentuje. ps: czy masz spryskiwacze do zenonków? bo nie mogłem się ich dopatrzeć....
Czajeno Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 gratuluje trafnego zakupu . Ładnie się prezentuje. ps: czy masz spryskiwacze do zenonków? bo nie mogłem się ich dopatrzeć.... Tak są, jak rezałem ze zwykłego zderzaka na S-line to oczywiście spryskiwacze musiałem nowe kupić
Muskel1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No super, gratulacje Brakuje jeszcze listew bocznych. Ktore bedziesz zakladal S-line czy S4? Jakie te koncowki wydechu masz na mysli?
Cuber Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Extra furmanka felunek mi sie bardzo spodobał :gwizdanie: zrób fotki wnętrza
Ukasz699 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Bardzo ladna kolorek git i juz sciemka szybek Silniczek 3.0 TDi jest juz czym powarczec.. Tylko nie rob przeciagow z tylu bo wpasc w taki wir powietrza to nic przyjemnego Tak jak reszta Ciekawi Mnie srodek tego potworka.. Czarna Mamba Bardzo ladne fotki zrobiles tej mambie Gratulacje
Czajeno Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No super, gratulacje Brakuje jeszcze listew bocznych. Ktore bedziesz zakladal S-line czy S4? Jakie te koncowki wydechu masz na mysli? Listew bocznych na razie nie będę zakładał Tak mi się bardziej podoba:) Fotki środka zamieszczę jak dokonam zamiany kiery na ściętą u dołu z R8 Odnośnie końcówek to postaram się dobrać jak najbardziej odpowiadające końcówkom jakie posiada obecna Audi A6 3.0 TDI RP 2009:) Za zdjęcia odpowiedzialny jest kolega Michał specjalizujący się w "foceniu" samochodów, chociaż i pięknymi kobietami nie gardzi:) Poza tym dziękuję za ciepłe i pozytywne komentarze, czekam na więcej:)
variocustoms Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wszystko super ale ten felunek na pewnie nie jest wzorem S4 tylko wzór nowego S5.
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Było srebrne B6 jest czarne kozackie B7 kiedy B8? Nie no furka marzenie Tylko dlaczego ja tych lubelskich pięknych Audiczek nie widzę na ulicy ani na spotach :ranting1: A Michał robi super fotki Ta ostatnia fotka robiona w Lublinie?
Czajeno Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wszystko super ale ten felunek na pewnie nie jest wzorem S4 tylko wzór nowego S5. Hehe spostrzegawczy kolega, ale jak chciało by się skorzystać z konfiguratora to kolega zobaczy, że ten felunek występuje również w S4/TTS. Jako, że S4 jest mi bliższe duchem to wybrałem porównanie do S4 którą to będę jeździł na szkoleniu na początku maja:) @Rafalex Teraz dużo wyjeżdżam w weekendy do domu ale jak tylko będzie jakiś najbliższy spocik postaram się wdepnąć na chwil kilka:) Ostatnia fotka została zrobiona w Lublinie na 2-pasmówce w drodze do Świdnika na ślimaku:)
variocustoms Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hmm S4 na innym felunku widziałem i nie skojarzyłem, że o nowe S4 lata
Rekomendowane odpowiedzi