wuju Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 czarny avant 1.9 tdi rok 2003, 6 biegów, 131PS w ośce zanim tu trafiłem chciałem tylko ładnego czarnego avanta :> ale im dłużej tu siedzę tym poniższa lista jest większa :gwizdanie: kierunek modów "black, black, black" wykonane mody: -ramki klubowe -dołożona zmieniarka usb -15 standard alu BBS CH black 19 OZ superturismo 17 mam8 w 19 calach -podświetlenie pod drzwi -regeneracja raczek w drzwiach z przodu -nowe przyciski w kluczykach -6000k w xenonach było przez chwile -czarne relingi -sprężyny weitec -50/-30 bo 1be to za mało :gwizdanie: -czarna ramka grilla górnego i dolnego -znaczki i listwa bagażnika czarna -ramki wkoło szyb czarne -podświetlenie pod nogi p. -zderzak przedni s-line -lotka s-line -dokładki w kolor -diody w blendzie tak było zaraz po zakupie: (prawie ) tak jest obecnie :kox: czyli czarno krateczka s-line w końcu na swoim miejscu BBS-y poszły do S8 a mi przyjdzie w najbliższym czasie bujać się na 17 OZ-a obecnie więcej na 20
ykk Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kolor i wnetrze identyczne jak u mnie..
carnivore1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ładna furka i plany tez dobre, nie bedzie przesady... szkoda tylko ze z tylu korbki do szyb... do palnow dodaj sobie jeszcze malowanie dokladek pod kolor... a sportowa zawiecha to co? s-line? chyba nie bo cos wysoko siedzi...
Ukasz699 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja to bym zostawil te chromidla.. Bo sa bardzo ladne masz juz na okolo szybek no ale to jak juz sam uwazasz Autko bardzo ladne kolorek taki jak moj :kox: To co czarne podobno sie nie starzeje Dokladeczki pod kolorek moze zeby byla czarna suczka :gwizdanie: Srodek tez jest glanc..
wuju Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ładna furka i plany tez dobre, nie bedzie przesady... szkoda tylko ze z tylu korbki do szyb... do palnow dodaj sobie jeszcze malowanie dokladek pod kolor... a sportowa zawiecha to co? s-line? chyba nie bo cos wysoko siedzi... musi s-line - 1BE nie ma sensu malować dokładek skoro chce je wymienić na s-line :gwizdanie: szybki tez mi chodzą po głowie, ale w sumie ja z tyłu jeździł nie będę Ja to bym zostawil te chromidla.. Bo sa bardzo ladne masz juz na okolo szybek no ale to jak juz sam uwazasz czas pokaże, sam jeszcze nie wiem zobaczę jak będzie wieksza felga jak to będzie wyglądać zapomniałem o jednym z ważniejszych modow które beda robione, wizyta u czip-majstera w warszawie
Gość Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ładna sztuka Co to za zawiecha? 1BE czy cos innego? Podjedź kiedy na spota.
Flyer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 musi s-line - 1BE 1BE to nie s-line.
wuju Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 musi s-line - 1BE 1BE to nie s-line. myslełem ze to to samo a czym one sie różnią? dzięki za sprostowanie jeszcze nie dysponuje zbyt duża wiedza o a4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 27. Sportowe zawieszenie (s-line) - 1BE teraz to ja juz nie wiem kogo słuchac
Mario Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja to bym zostawil te chromidla.. Bo sa bardzo ladne masz juz na okolo szybek no ale to jak juz sam uwazasz Autko bardzo ladne kolorek taki jak moj :kox: To co czarne podobno sie nie starzeje Dokladeczki pod kolorek moze zeby byla czarna suczka :gwizdanie: Srodek tez jest glanc.. czytaj ze zrozumieniem... planuje S-line zewnętrzny, to po ... ma malować dokładki ? [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 21:40_________________________________________________ -postaram sie o s-line na zewnątrz Bardzo ładna sztuka, a co do S-line, to życzę powodzenia w poszukiwaniu elementów
Pawlo 2004 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Super avancik kolego!!! silnik jak u mnie, rwie asfalt ale szkoda, ze mamy tylko ośke
wuju Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 a co do S-line, to życzę powodzenia w poszukiwaniu elementów lekko nie będzie, ale nie ma pospiechu :gwizdanie: po wakacjach rusze z projektem narazie dołożyłem xcarlink-a do concert-a Super avancik kolego!!! silnik jak u mnie, rwie asfalt ale szkoda, ze mamy tylko ośke Q jak sie trafiało to albo straszna padaka albo juz zarezerwowane ;([br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________w końcu cos utrafiłem na tym naszym bazarze loteczka s-line jest 2 wyświetlenia miała zregenerowałem sobie raczki w drzwiach z przodu bo juz przy przełącznikach szyb były kapkę podrapane w końcu cos zacząłem zmieniać w moim traktorku na dniach dłubniety będzie full rozrząd a później może przyklepie sie jakiś termin na c*p@ i szybki [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:49_________________________________________________19-ki wiem ze wejdą powiedzcie jak sie jeździ?
KOval81 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:49_________________________________________________19-ki wiem ze wejdą powiedzcie jak sie jeździ? Twardziej niż na 18" I dobry płyn do wspomagania wlej
Rogass Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 gdzie dorwałeś lotke i za ile?? Witamy w klubie AVF-ów
wuju Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 gdzie dorwałeś lotke i za ile?? Witamy w klubie AVF-ów allegro 200
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Na 19" dasz rade, jesli nie jestes taxiarzem
wuju Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Na 19" dasz rade, jesli nie jestes taxiarzem nie jestem, ale czasami zdarzają mi sie wycieczki z kompletem i bagażami, zobaczymy czy nic nie będzie tarło
Rogass Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale to jest oryginał czy jakiś zamiennik?? I jak to się wogóle montuje??
Rekomendowane odpowiedzi