kubicv10 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) 18 godzin temu, pelonek1 napisał: Jak nie było to nie montuj, chociaż z tego zdjęcia wynika, że jest bardzo blisko zbiornika. Kuknąłem dziś z ciekawości pod auto i na zdjęciu faktycznie widać jakby rury były zaraz pod zbiornikiem ale tam jest co najmniej 20cm albo lepiej więc nie jest źle. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez kubicv10
pelonek1 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Opublikowano 24 Stycznia 2022 5 minut temu, kubicv10 napisał: Kuknąłem dziś z ciekawości pod auto i na zdjęciu faktycznie widać jakby rury były zaraz pod zbiornikiem ale tam jest co najmniej 20cm albo lepiej więc nie jest źle. To nic mu nie będzie, ja bym nic nie montował jak tak.
kubicv10 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2022 4 minuty temu, pelonek1 napisał: To nic mu nie będzie, ja bym nic nie montował jak tak. Też odpuszczę ale dzięki za info
kubicv10 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Krótka lista na temat wyposażenia i co dołożyłem. Wyposażenie 4 el szyby komputer pokładowy tempomat przyciemnione szyby podgrzewane lusterka i tylna szyba zawieszenie 1BA lodówka w schowku esp,abs ... chyba tyle Modyfikacje i dokładki Podniesiona moc Wyłączony egr drążek zmiany biegów przycięty a gałka na wzór od sline dekory "soul" podświetlenie klamek, pod nogi, ostrzegawcze i ambiente modul CLH nie ori czujnik poziomu spryskiwaczy fotele sport dystanse tył od GitCar alufelgi 18' wzór "pompei" z oponami pirelli 225/45 wysuwane radio wraz z kamerą cofania w ramce grill black "rs look" + siatka w dolnych kratkach lampy DAYLIGHT LED BLACK EAGLE kierunkowskazy dynamiczne led podwójny wydech oraz czarny dyfuzor dodatkowe porty ładowania w tylnej "popielniczce". podświetlane nogi przód kierownica trójramienna sport tylna lampka podsufitki od a6 c6 gwint ta tehnix wgrana twarda odcina przy 4400 To raczej wszystko z tego co pamiętam. Jak będzie pogoda porobię parę ładnych fotek. Pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia przez kubicv10
MaTTym Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Czekam na foty ładnie lecisz z tematem, Ja zaś czekam aż się ciepło zrobi bo nawet w garażu mi się przy kozie siedzieć nie chce i dłubać 1
kubicv10 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Opublikowano 1 Lutego 2022 @MaTTym Już lista mi się kończy. Ewentualnie trochę obniżę i wymienię podsufitkę na s-line bo moja się zaczęła odklejać w wakacje ;/ ale nigdy nie wiadomo Ja jak drugi raz podchodziłem do clh to już bez garażu xD zarzuciłem koc jako tako między drzwi i jazda trochę palce u stóp mi odmroziło ale przynajmniej zrobiłem . Fotki już niebawem. Pozdrawiam !
Gac3k Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 za***isty temacik. Fajna furka. Powodzenia w dalszych modach 1
kubicv10 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 20 godzin temu, Gac3k napisał: za***isty temacik. Fajna furka. Powodzenia w dalszych modach Dzięki wielkie!! Pozdrawiam
kubicv10 Opublikowano 19 Marca 2022 Autor Opublikowano 19 Marca 2022 18.03 wymiana kompletnego rozrządu firmy continental oraz dwóch górnych wahaczy(sparciała guma i zaczęło skrzypieć), przy okazji rozebrane całe zawieszenie i nowe śruby na smarze. Teraz jak będzie potrzeba dłubać to nie powinnno być kłopotu z zapieczonymi śrubami Przy okazji kąt synchro, ustawiony na -0,98.
afroo. Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 14 godzin temu, kubicv10 napisał: nowe śruby na smarze Bele nie na miedzianym. 1
kubicv10 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zamówiona kierownica trójramianna bez multi i tylna lampka podsufitki od c6, w środku tyg wrzuce parek fotek z montażu i jak się prezentuje
kubicv10 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Weszła lampka podsufitki od c6 i nowa kiera Jakby coś to lampka pasuje P&P do b7 Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez kubicv10 1
MaTTym Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Postęp widzę do przodu coraz to bardziej ? Aż miło popatrzeć ? 1
kubicv10 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2022 24 minuty temu, MaTTym napisał: Postęp widzę do przodu coraz to bardziej ? Aż miło popatrzeć ? Akurat nie miałem tego w planach ale wyszło jak wyszło ?
MaTTym Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 1 minutę temu, kubicv10 napisał: Akurat nie miałem tego w planach ale wyszło jak wyszło ? A że tak zapytam ile cię kierownica wyniosła bo sam mam zniszczona to chętnie bym odkupił ta 4 ramienna ?
kubicv10 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Teraz, MaTTym napisał: A że tak zapytam ile cię kierownica wyniosła bo sam mam zniszczona to chętnie bym odkupił ta 4 ramienna ? Akurat zdecydowałem się kupić bo wyszła mnie 300 zł. Dlatego bez wahania wziąłem szczególnie że jest w bardzo dobrym stanie. Moja oczywiście na sprzedaż jak coś. Jak jesteś zainteresowany napisz w wiadomości prywatnej.
Gac3k Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Ładna kiera. Nie chciałeś multifunkcji montować ?
kubicv10 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Gac3k napisał: Ładna kiera. Nie chciałeś multifunkcji montować ? Dzięki, wiesz co, nie chciałem bo radio mam nie ori i nie za bardzo chciało mi się bawić. Jakbym miał kieszeń 2din i radio rns to bym pewnie zamontował. A tak to przerabiać nie chce jak na razie.
MaTTym Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 19 minut temu, Gac3k napisał: Ładna kiera. Nie chciałeś multifunkcji montować ? A dużo zabawy z dołożeniem multifunkcji ?? Mam RNSE więc gdyby nie było dużo zabawy to bym podziałał ??
Rekomendowane odpowiedzi