Opublikowano 30 Listopada 201015 l brawo za te obwódki jest dokładnie , jakoś nie lubie chromu, ale przy tym czerwonym wygląda spoko
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor ja tez do konca nie bylem przekonany jak to wyjdzie na czerwonym i dlatego najpierw zdecydowalem sie na chrom z metra, wygladalo dosc fajnie do momentu az klej nie wyplyna i wtedy zapadla decyzja o zalozeniu ori chromu i nie zaluje
Opublikowano 30 Listopada 201015 l ja tez do konca nie bylem przekonany jak to wyjdzie na czerwonym i dlatego najpierw zdecydowalem sie na chrom z metra, wygladalo dosc fajnie do momentu az klej nie wyplyna i wtedy zapadla decyzja o zalozeniu ori chromu i nie zaluje i bardzo dobrze , jak wpadną jeszcze te Avusy, to bedzie koksik, tylko gleba by stykła troszkę większa niz u tego hamerykańca z pierwowzoru
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor mam juz kupiony gwint weitaca -35 do -70 to sie to jakos ustawi
Opublikowano 30 Listopada 201015 l mam juz kupiony gwint weitaca -35 do -70 to sie to jakos ustawi Bedzie elegancko ja Ci pogonie moje avusy jak chcesz Cal za małe Dokładnie, Avusy w 17 nie robią szału, w 18" jest już spoko
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor mam juz kupiony gwint weitaca -35 do -70 to sie to jakos ustawi Bedzie elegancko ja Ci pogonie moje avusy jak chcesz Cal za małe Dokładnie, Avusy w 17 nie robią szału, w 18" jest już spoko dokladnie wtedy w Bydgoszczy mialem porownanie z 18 Topora i jest fajny efekt, dlatego beda 18" tylko wydaje mi sie ze przy takich kolach przydalo by sie troszke dlubnac w silniku, chociaz tak delikatnie - wywalic kata i zaslepic egr, 216 + program.... zobaczymy narazie szukam felg
Opublikowano 30 Listopada 201015 l mam juz kupiony gwint weitaca -35 do -70 to sie to jakos ustawi Bedzie elegancko ja Ci pogonie moje avusy jak chcesz Cal za małe Dokładnie, Avusy w 17 nie robią szału, w 18" jest już spoko dokladnie wtedy w Bydgoszczy mialem porownanie z 18 Topora i jest fajny efekt, dlatego beda 18" tylko wydaje mi sie ze przy takich kolach przydalo by sie troszke dlubnac w silniku, chociaz tak delikatnie - wywalic kata i zaslepic egr, 216 + program.... zobaczymy narazie szukam felg ja się turlam na 18", i zecior daje rade , szału nie ma, ale i na 15" go nie było
Opublikowano 30 Listopada 201015 l jak nie jedzie to niech chociaż wyglada trzymam się tej zasady już jakiś czas :gwizdanie:, a co wychodzi
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l material taki sam jak na podsufitce i przednich slupkach o jebaka , ładnie CI to wyszło , na czym kleiłeś ten materiał?
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Autor material byl juz razem z gabka, to samo co na podsufitce, puszka butixu i jazda, i chyba musze zakonczyc na dzisiaj bo w bani mi sie juz jeb**^e od tego wachania
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l material byl juz razem z gabka, to samo co na podsufitce, puszka butixu i jazda, i chyba musze zakonczyc na dzisiaj bo w bani mi sie juz jeb**^e od tego wachania ja myślę o przeklejeniu całej podsufitki tylko nie wiem czy sam to ogarnę :gwizdanie:, narazie i tak mi się pochrzaniły plany bo muszę kupić ori zawias, bo mi się coś tylnie amorki posrały w gwincie
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Fajna furka, nic tylko pozazdrościć koledze Mam pytanko odnośnie trzech osłon które ma zamontowane na silniku po: 1) w jaki sposób zamatowałeś osłonę na akumulator i zbiorniczek płynu hamulcowego (i skąd, żeś ja wytrzasną), która jest połączona z podszybiem 2) skąd wytrzasnąłeś osłonę, która znajduje się z prawej strony i jest pociągnięta od zbiorniczka płynu do wycieraczek do zbiorniczka płynu wyrównawczego i czy musiałeś mocować ja w jakiś magiczny sposób, bo nie widziałem takiej u nikogo innego. 3) i znowu skąd (z jakiego modelu) masz osłonę znajdującą się z lewej strony obok turbiny ?
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Autor 1 kompletne podszybie z polifta 99-01 (4 elemanty) 2 oslona z passata vr5 3 audi 1,8T