Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Szkoda, że Dare, mogłeś powijać ori Roti, jak ja, jak był black friday, w dobrym kwicie wychodziły (o ile masz kogoś w Stanach, kto by Ci to do Polski wysłał).
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Autor z roti w moim przypadku gra nie warta swieczki... kupa kasy wiecej, wyglad tak sam, prz tych kilometrach co robie i mojej jezdzie raczej nic im nie bedzie po za tym niewiem czy mi cos nie strzeli do glowy i po sezonie ich nie zmienie.... i taka ciekawostka ze nie trzeba miec nikogo w stanach zeby bez problemu kupic ori roti w pl
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l z roti w moim przypadku gra nie warta swieczki... kupa kasy wiecej, wyglad tak sam, prz tych kilometrach co robie i mojej jezdzie raczej nic im nie bedzie po za tym niewiem czy mi cos nie strzeli do glowy i po sezonie ich nie zmienie.... i taka ciekawostka ze nie trzeba miec nikogo w stanach zeby bez problemu kupic ori roti w pl jak sie ma tam kogoś to o wiele taniej ma sie ten sam towar:wink:
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Kowi jak ze wszystkim.... a kolega borek ma racje z tym black friday, jesłi tylko uda sie dpochać do towaru to mozna byc niezłą sumke do przodu, a kupujac pare kompletów min. jeden wyjdzie za darmo jak to stargasz do polski:wink:
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Autor wiem ze ma racje, i sam dlugo sie zastanawialem czy nie sciagnac ori, ale po co mi to, nie mam czasu i takiej gotowki zeby ja zamrosic, zeby sie to oplacalo i felgi wyszly za darmo czy moze jeszcze bym na tym zarobil.... i to glowny powod czemu sa repliki
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l z roti w moim przypadku gra nie warta swieczki... kupa kasy wiecej, wyglad tak sam, prz tych kilometrach co robie i mojej jezdzie raczej nic im nie bedzie po za tym niewiem czy mi cos nie strzeli do glowy i po sezonie ich nie zmienie.... i taka ciekawostka ze nie trzeba miec nikogo w stanach zeby bez problemu kupic ori roti w pl Wygląd nie jest ten sam. Roti są lakierowane od środka na czarno a front jest polerowany. Dare mają front polerowany a środek jest dalej srebrny. Nie wiem czy sobie nie pomaluje środków na czarno jak w ori:decayed: ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- Chociaz nie, widzę że sa tez ze srebrnymi środkami.
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Jeszcze dariuszy nie kupiłem:tongue4: Myślę by na zwykłych, gładkich dekielkach nie wygrawerować rotiform:wink: czy coś takiego
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Jeszcze dariuszy nie kupiłem:tongue4:Myślę by na zwykłych, gładkich dekielkach nie wygrawerować rotiform:wink: czy coś takiego se na allegrze grawerki kupisz. jak bedziesz szukal darkow truknij PW
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Autor no właśnie mi sie z rantem nie widzialy, a ogolnie co do felg to jest chyba jak z kazda inna jednym sie podoba innym nie, chyba tego nie przeskoczymy ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- dobra wyrezalem roletke, wepchnalem ori rolete w polke bez musze jeszcze wzmocnienia porobic z maty i zywicy zeby polka byla sztywniejsza
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/DSCF3409_zps20419863.jpg niezły rarytas
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/DSCF3409_zps20419863.jpg niezły rarytas ktory ?