Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że Dare, mogłeś powijać ori Roti, jak ja, jak był black friday, w dobrym kwicie wychodziły (o ile masz kogoś w Stanach, kto by Ci to do Polski wysłał).

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

z roti w moim przypadku gra nie warta swieczki... kupa kasy wiecej, wyglad tak sam, prz tych kilometrach co robie i mojej jezdzie raczej nic im nie bedzie po za tym niewiem czy mi cos nie strzeli do glowy i po sezonie ich nie zmienie.... i taka ciekawostka ze nie trzeba miec nikogo w stanach zeby bez problemu kupic ori roti w pl :wink:

Opublikowano
z roti w moim przypadku gra nie warta swieczki... kupa kasy wiecej, wyglad tak sam, prz tych kilometrach co robie i mojej jezdzie raczej nic im nie bedzie po za tym niewiem czy mi cos nie strzeli do glowy i po sezonie ich nie zmienie.... i taka ciekawostka ze nie trzeba miec nikogo w stanach zeby bez problemu kupic ori roti w pl :wink:

jak sie ma tam kogoś to o wiele taniej ma sie ten sam towar:wink:

Opublikowano
  • Autor

Kowi jak ze wszystkim....

Opublikowano
Kowi jak ze wszystkim....

a kolega borek ma racje z tym black friday, jesłi tylko uda sie dpochać do towaru to mozna byc niezłą sumke do przodu, a kupujac pare kompletów min. jeden wyjdzie za darmo jak to stargasz do polski:wink:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze ma racje, i sam dlugo sie zastanawialem czy nie sciagnac ori, ale po co mi to, nie mam czasu i takiej gotowki zeby ja zamrosic, zeby sie to oplacalo i felgi wyszly za darmo czy moze jeszcze bym na tym zarobil.... i to glowny powod czemu sa repliki

Opublikowano

Ja nie neguje replik, bo sam repliki chce kupić:grin:

Opublikowano

Wygląd nie jest ten sam. Roti są lakierowane od środka na czarno a front jest polerowany. Dare mają front polerowany a środek jest dalej srebrny.

Nie wiem czy sobie nie pomaluje środków na czarno jak w ori:decayed:

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ----------

Chociaz nie, widzę że sa tez ze srebrnymi środkami.

Opublikowano
  • Autor

wymysliles cos z deklami? czy zostawiasz takie jakie sa?

Opublikowano

Jeszcze dariuszy nie kupiłem:tongue4:

Myślę by na zwykłych, gładkich dekielkach nie wygrawerować rotiform:wink: czy coś takiego

Opublikowano
Jeszcze dariuszy nie kupiłem:tongue4:

Myślę by na zwykłych, gładkich dekielkach nie wygrawerować rotiform:wink: czy coś takiego

se na allegrze grawerki kupisz.

jak bedziesz szukal darkow truknij PW :D

Opublikowano
mi się nie podobają te felgi :wink:

mi rónież :thumbdown:

Opublikowano

fajna jest wersja z rantem

1454609_559998867403288_145770654_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

no właśnie mi sie z rantem nie widzialy, a ogolnie co do felg to jest chyba jak z kazda inna jednym sie podoba innym nie, chyba tego nie przeskoczymy :decayed:

---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

dobra wyrezalem roletke, wepchnalem ori rolete w polke bez :) musze jeszcze wzmocnienia porobic z maty i zywicy zeby polka byla sztywniejsza :kox:

Opublikowano

Super samochodzik poluje na te felgi :D

Opublikowano
  • Autor

DSCF3409_zps20419863.jpg

:kox:

Opublikowano

Chyba chodzi o czarną półkę z roletą :kox:

Opublikowano

no PRZEMO FURA bedzie na tym kole jeszcze bardziej zacna :kox: