Tomekktm1 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Na jaki przyrost mozna liczyc ??jak nic wiecej nie grzebnie to ~130kmDokładnie żałować nie będziesz ją mam u siebie 0.205 i na nich wyszło 128KM na więcej już turbo nie pozwala (za mało powietrza) By HTC Desire 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 licze na ok 130, z tym ze nie wiem co zrobic z kompem, stary komp jest z koncowka F czyli z 2barowym map sensorem, musze sprawdzic jaka mam koncowke teraz w kompie ktory mam na aucie bo jak by byl AF (chyba) to tam jest 2,5 bara map sensor to by mogl zostac ale jak jest 2 to moze lepiej zmienic przed grzebaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 licze na ok 130, z tym ze nie wiem co zrobic z kompem, stary komp jest z koncowka F czyli z 2barowym map sensorem, musze sprawdzic jaka mam koncowke teraz w kompie ktory mam na aucie bo jak by byl AF (chyba) to tam jest 2,5 bara map sensor to by mogl zostac ale jak jest 2 to moze lepiej zmienic przed grzebaniem? mapsensor jesli tak jest jak piszesz to zmień przed strojeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A z czeg komp 16 podchodzi p&P do 1z? Ahh ahu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja u siebie w zetorze mam kompa 16bit o nr: 028 906 021 GM i wszystko śmiga bez problemu By HTC Desire 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 AHU, ale numer niewiem jaki tam trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja u siebie w zetorze mam kompa 16bit o nr: 028 906 021 GM i wszystko śmiga bez problemu By HTC Desire 820 wychodzi z googli ze to wlasnie od AHU, dzieki za info, bede szukal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja u siebie w zetorze mam kompa 16bit o nr: 028 906 021 GM i wszystko śmiga bez problemu By HTC Desire 820 wychodzi z googli ze to wlasnie od AHU, dzieki za info, bede szukalNie ma za co a jaki masz nr steriwnika w tym momencie ??By HTC Desire 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubkowski84 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Super to wszystko Tobie wyszło,gratuluję zapięcia,kupa roboty,aż dziw,że nie pokusiles się na 2din i wymianę kierownicy ale to taka moja skromna uwaga,rzecz gustu.pozdro i jeszcze raz BRAWO! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja u siebie w zetorze mam kompa 16bit o nr: 028 906 021 GM i wszystko śmiga bez problemu By HTC Desire 820 wychodzi z googli ze to wlasnie od AHU, dzieki za info, bede szukalNie ma za co a jaki masz nr steriwnika w tym momencie ??By HTC Desire 820 wlasnie musze sprawdzic, napewno jest w plastiku falga jutro rano idzie do malowania mam juz ja przygotowana takze pod wieczor powinna byc juz na aucie:) Super to wszystko Tobie wyszło,gratuluję zapięcia,kupa roboty,aż dziw,że nie pokusiles się na 2din i wymianę kierownicy ale to taka moja skromna uwaga,rzecz gustu.pozdro i jeszcze raz BRAWO! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka dzieki, ogolnie 2din moze kiedys, kiera napewno nie bedzie zmieniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Spoko jak chcesz to na pw mogę ci wysłać nr tel do mojego magika od elektroniki w aucie to może on ci coś dobierze ze swojej skarbnicy By HTC Desire 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 jak to nie poroblem to podrzuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pw poleciało By HTC Desire 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A z czeg komp 16 podchodzi p&P do 1z? Ahh ahu? Albo pierwsze AFN. Szukaj ECU w aluminiowej obudowie na jedną wtyczkę, te są 16 bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 taki maly prezecik Ilawa foto by kaFarrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 eh slina az cieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro1120 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 co tu duzo mowic czerwone jest piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Na ostatnim zdjęciu wygląda jakby samochód był w kolorze fuksji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi