hubertzmiasta Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Siema pacjent audi A4 B7 3.0tdi 204km. Pisze z pewnym problem ponieważ zauważyłem że auto zaczęło od czasu do czasu(raz na 2-3 tygodnie) puści niebieski dymek. I nie wiem co to może byc. Ale zauważyłem że w rurze wydechowej jest jakaś żółta maź tylko nie wiem skąd. Sprawdzałem turbo i odme sucha. Bem również i mechanik i sprawdził że jeden wtrysk daje aż 1.7 a reszta -0.2. Pytanie czy ktoś z was miał ten sam problem może? Lub doradzi mi co robić bo boje się że to mogą byc pierścienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) W czasie regeneracji dpf może pojawić się niebieski dym. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertzmiasta Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Auto nie ma DPF ani katalizator i wszytko jest wyprogramowane bo auto jest po chipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 2 minuty temu, hubertzmiasta napisał: Auto nie ma DPF ani katalizator i wszytko jest wyprogramowane bo auto jest po chipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi