Adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Michu1996 napisał: Oczywiście, że na letnich za tydzień o tej porze będzie lampa oby... Oby Nie będę zakładał tematu 'wspólny wyjazd..' Kto, o której i skąd wyrusza??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) 42 minuty temu, Adam87 napisał: Oby Nie będę zakładał tematu 'wspólny wyjazd..' Kto, o której i skąd wyrusza??? LU na 3 auta startujemy o 7 - Orlen przy 19'tce w Niedrzwicy Dużej Lecimy S19 na Rzeszów, potem A4 -> Zakopianka Szerokości, przyczepności dla wszystkich Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez M@rcin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Adam87 napisał: Oby Nie będę zakładał tematu 'wspólny wyjazd..' Kto, o której i skąd wyrusza??? Warszawa, około 6 aut, około 9.30 wyjazd z obrzeży Warszawy, na S7 potem i potem Zakopianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) @K4rol81 a my tak wstępnie mamy jakąś godzinę ustaloną Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Adam87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 26 minut temu, Adam87 napisał: @K4rol81 a my tak wstępnie mamy jakąś godzinę ustaloną Adam tak planowałem koło 9 z Kielc ruszyć, nie wiem jeszcze jak @huzio00? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 33 minuty temu, K4rol81 napisał: Adam tak planowałem koło 9 z Kielc ruszyć, nie wiem jeszcze jak @huzio00? Koło 9-10 planowałem, czyli przez Kielce jakieś 40 minut później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Michu1996 napisał: Warszawa, około 6 aut, około 9.30 wyjazd z obrzeży Warszawy, na S7 potem i potem Zakopianka 9.30, to kolo kielc po 11.. hmmm, my chyba wcześniej, z tego co wiem.. 52 minuty temu, K4rol81 napisał: Adam tak planowałem koło 9 z Kielc ruszyć, nie wiem jeszcze jak @huzio00? 17 minut temu, huzio00 napisał: Koło 9-10 planowałem, czyli przez Kielce jakieś 40 minut później. To w czwartek będzie bardziej wiadomo, ale też jakoś tak myślałem. Może jeszcze komuś podpasuje taki czas to więcej aut będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Adam87 napisał: 9.30, to kolo kielc po 11.. hmmm, my chyba wcześniej, z tego co wiem.. To w czwartek będzie bardziej wiadomo, ale też jakoś tak myślałem. Może jeszcze komuś podpasuje taki czas to więcej aut będzie No tak bardziej około 11.30 w Kielcach będziemy, wiec się trochę miniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy24 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 20 godzin temu, M@rcin napisał: LU na 3 auta startujemy o 7 - Orlen przy 19'tce w Niedrzwicy Dużej Lecimy S19 na Rzeszów, potem A4 -> Zakopianka Szerokości, przyczepności dla wszystkich Koło której planujecie być w Rzeszowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 7 godzin temu, lysy24 napisał: Koło której planujecie być w Rzeszowie? Pewnie koło 9 wskoczymy na A4'kę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mijaga Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Ktoś od Wadowic Oświęcimia leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Trzeba zająć się wnętrzem przez Zlotem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 juz niedługo jest tam gdzieś jaka myjnia z suszarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Kurcze ja to tylko będę Mógł sobie tylko popatrzeć na te wszystkie wasze furki bo moja musi trafic na warsztat a jechać na zlot trzeba zastępczym. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 19 minut temu, 07_yeti napisał: juz niedługo jest tam gdzieś jaka myjnia z suszarka ? https://maps.app.goo.gl/QPdpGYbd8RzEWcmJ8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 10 minut temu, xXPiotrekXx19 napisał: Kurcze ja to tylko będę Mógł sobie tylko popatrzeć na te wszystkie wasze furki bo moja musi trafic na warsztat a jechać na zlot trzeba zastępczym. ? 9 minut temu, Hugo napisał: https://maps.app.goo.gl/QPdpGYbd8RzEWcmJ8 Czaruj dalej Panie tą pogodę (pogodynkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 12 minut temu, Hugo napisał: https://maps.app.goo.gl/QPdpGYbd8RzEWcmJ8 Spoko, właśnie ja ogladalem wcześniej tylko czy jest tam suszarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 19 minut temu, xXPiotrekXx19 napisał: Kurcze ja to tylko będę Mógł sobie tylko popatrzeć na te wszystkie wasze furki bo moja musi trafic na warsztat a jechać na zlot trzeba zastępczym. ? Noo to mega współczuje co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 2 minuty temu, M@rcin napisał: Czaruj dalej Panie tą pogodę (pogodynkę) Na piątek pogoda jest , trzeba teraz czarować na sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi