Antek50 Opublikowano 27 Marca 2022 Opublikowano 27 Marca 2022 Witam Mam pytanie, czy w tym aucie na foto przedni zderzak jest sline? nie wiem jak to rozroznic
Yarokot Opublikowano 27 Marca 2022 Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Zwykły. S-line ma pionowe przetłoczenie wzdłuż grilla oraz poziome od grilla do koła nad halogenem. Edytowane 27 Marca 2022 przez Yarokot
Antek50 Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) @Yarokot Kurde dziwne, a ten? Niby ma chrom przy halogenie ale reszta zwykla chyba Chyba ze byly sztuki tylko z listawami bocznymi sline? Nie wiem o co w tym chodzi Edytowane 27 Marca 2022 przez Antek50
Yarokot Opublikowano 28 Marca 2022 Opublikowano 28 Marca 2022 Też zwykły. Można jeszcze rozpoznać po kratce halogenu. W s-line żeberka nachodzą na część lakierowaną, a w zwykłym nie. Jeszcze możesz patrzeć na tylny zderzak czy ma kratkę w dolnej dokładce. Progi s-line wchodziły chyba w skład pakietu sportowego s-line czyli wnętrze razem z zawieszeniem, ale nie jestem pewien. Musisz doczytać.
Muskel1 Opublikowano 28 Marca 2022 Opublikowano 28 Marca 2022 To jest zwykły zderzak. W s-line przetłoczenie jest pod spryskiwaczami, w non s-line nad spryskiwaczami.
Antek50 Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Opublikowano 28 Marca 2022 1 godzinę temu, Yarokot napisał: Też zwykły. Można jeszcze rozpoznać po kratce halogenu. W s-line żeberka nachodzą na część lakierowaną, a w zwykłym nie. Jeszcze możesz patrzeć na tylny zderzak czy ma kratkę w dolnej dokładce. Progi s-line wchodziły chyba w skład pakietu sportowego s-line czyli wnętrze razem z zawieszeniem, ale nie jestem pewien. Musisz doczytać. Coś musi być na rzeczy bo widzę sporo takich co mają środek s-line i na zewnątrz te boczne listwy. A zderzaki zwykłe. No i zawieszenie sportowe. I to może być mylące.
Rekomendowane odpowiedzi