Slusi92 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam ostatnio zauważyłem ze mam dwa pęknięte węże jeden całkowicie drugi już niedługo tez pewnie puści. Od czego sa te dwa węże? Potrzebował bym numerki tych węży oraz schemat tego pękniętego gdzie on powinien trafić dodatkowo zobaczyłem ze ten waż na ostatnim zdjęciu mogę swobodnie poruszać jak nie wyjść nawet Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Slusi92
Rob@k Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Górny to podciśnienie do serwa, a Dolne to słynne kolanko od odmy. 1
przem8 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 A to wygląda jak urwany trójnik odmy, w którym jest zaworek jednokierunkowy. To powinno być podpięte pod kolanko na zdjęciach wyżej. Masz to wszystko do wymiany łącznie z wężykiem do eżektora.
Slusi92 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zacząłem rozbierać węże i natrafiłem na taki problem, ściągnąłem kolanko właściwie samo się rozpadło i teraz nie mogę włożyć drugiego i pytanie czy to co jest w środku tej podstawy to cześć starego węża i trzeba go wyciągnąć?
przem8 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Porównaj nowe z tym co wyciągnąłeś ale wygląda jakby dolna częśc kolanka została. I to jest kolanko z tworzywa, a nie żaden wąż.
Slusi92 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Właśnie w tym nowym co mam jest w środku kolanka takie metalowe jakby wzmocnienie i wyglada jak to, to co wyciągnąłem rozsypało sie w ręce i tego nie było
Slusi92 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dobra po wymianie kolanka trojnika i zaworka razem z wężem od niego odkręcając korek oleju nic się nie dzieje. Ani nie podskakuje ani nie zasysa ze nie mogę wyciągnąć korka na oddalonym silniku. Jak powinien się zachowywać korek do wlewania oleju przy dobrej odmie
przem8 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Ma podskakiwać, a zaworek jednokierunkowy było zostawić ori. Chyba, że kupiłeś taki. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi