malinator Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Witam Chcialbym wstawic nowsze reflektory, tylko nie chcialbym ingerowac w blachy. co by pasowalo do A4 z 97 roku? pozdro
Hugo Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Bez ingerencji wsadzisz reflektory dzielone , ewentualnie jakieś Angel Eyes Ja na Twoim miejscu wsadziłbym zespolone.Nie ma dużo cięcia :arrow: Zespolone lampy
Krzychu88 Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 mozesz wsadzic takie same jak scalone ale dzielone tzn od s4 sa do kupienia na allegro wtedy nie musisz nic przerabiac :mrgreen:
malinator Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Opublikowano 29 Maja 2006 problem w tym ze nie chcialbym dlubac w blachach a tu wyglada ze bede musial jesli chce miec cale lampy wraz z kierunkiem a po lifcie blachy sie zmienily jakos? czy poliftowe lampy bede pasowaly bez przerobek? pozdro i dzieki wielkie kuba
Pikuś Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 problem w tym ze nie chcialbym dlubac w blachach a tu wyglada ze bede musial jesli chce miec cale lampy wraz z kierunkiem a po lifcie blachy sie zmienily jakos? czy poliftowe lampy bede pasowaly bez przerobek? pozdro i dzieki wielkie kuba Przeciez Hugo dal Ci link do zdjec co i jak trzeba zrobic, a Ty jeszcze pytasz czy trzeba bedzie lampy przerabiac. Trzeba bo maja inne wtyczki. Co do blach po lifcje to blotniki z tego co ja wiem sa takie same, roznica polega na tym ze miejsca na kierunki te male sa wieksze no i ze nie ma blach do kierunkow przy lampach.
malinator Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Opublikowano 29 Maja 2006 Dzieki Pikus ale chyba odpuszcze sobie ciecia i giecia i szybciej na szrocie zakupie blachy po lifcie i wsadze lampy bez dlubania. tak chyba bedzie prosciej :roll: a tak chcialbym swoje A4 zrobic pozdro i raz dzieki
wojtas-audi Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 a tak chcialbym swoje A4 zrobic No extra extra, tylko tak dokladnie nie zrobisz bo ... masz kiere z prawej strony :razz: Ale bedzie ok
malinator Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Opublikowano 29 Maja 2006 wszystko mozna zrobic polak potrafi :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 wszystko mozna zrobic polak potrafi No tylko nie tak jak na interii bylo :razz:
Krzychu88 Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Podciac blotniki to praktycznie znikoma przerobka :smile:
malinator Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Opublikowano 31 Maja 2006 na to wyglada ze bede musial podumac moze jednka macie racje by nadciac te blotniki chyba ze rzeczywscie uda mi sie nabyc na szrocie na niewielkie pieniadze blotniki po lifcie pozdrawiam
wojtas-audi Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 No w sumie to jedno popoludnie i masz zrobione :mrgreen:
Bartass_1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja tak mialem robione wrzucalem xenony po lifcie zespolone. i jest gicior.. Jesli bedziesz chcial kupic blotniki + lampy to zsumuj wszystko i dodaj malowanie zobaczysz ile Cie to wyjdzie !! Zrob tak jak wszyscy radza , nie ma za duzo roboty.. looknij na moje fotki i zobaczysz jak to wyglada . pozdro [ Dodano: 2006-06-02, 00:04 ] http://bartass1.fotosik.pl/
malinator Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2006 pieknie to sie prezentuje o niebo lepiej niz w staych lampach chyba jednak bedzie trzeba ciac :roll: pozdro
Bartass_1 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 wrzuc maila to ci podesle lepsze foty
malinator Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2006 [email protected] wielkie dzieki
wojtas-audi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 chyba jednak bedzie trzeba ciac pozdro Ja bede cial, nie wiem jeszcze kiedy - jak kaske nazbieram :razz:
Bartass_1 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tnijcie tnijcie efekt murowany. pozdro
eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Tnij i sie nie zastanawiaj,naprawde nie ma duzo roboty. Sam zmienialem lampy i efekt jest super pamietaj tylko zeby pozniej dobrze zabezpieczyc lakier.. do tego jeszcze bedziesz musial tak czy inaczej dokupic wtyczki w aso+piny..
Rekomendowane odpowiedzi