Dbaluch Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2022 4 godziny temu, Ivanek napisał: W teorii możesz spróbować dać komuś by zrobił Ci BILED (znam pewnego człowieka który robi to dobrze), jeśli Ci się nie spodoba to po prostu sprzedaj te lampy komuś i leć w BIXenon... Moim zdaniem po tej pierwszej modyfikacji będziesz na tyle zadowolony, że przejdzie Ci ochota na dalsze grzebanie przy przednich światłach, tylko nie skąp na projektory za 200zł z Chin Pochwal się o kim mowa , robiłeś u niego swoje lampy czy ktoś ći go polecał ? 1
Mike9 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego W dniu 29.06.2022 o 16:14, Ivanek napisał(a): W teorii możesz spróbować dać komuś by zrobił Ci BILED (znam pewnego człowieka który robi to dobrze), jeśli Ci się nie spodoba to po prostu sprzedaj te lampy komuś i leć w BIXenon... Moim zdaniem po tej pierwszej modyfikacji będziesz na tyle zadowolony, że przejdzie Ci ochota na dalsze grzebanie przy przednich światłach, tylko nie skąp na projektory za 200zł z Chin W dniu 29.06.2022 o 20:40, Dbaluch napisał(a): Pochwal się o kim mowa , robiłeś u niego swoje lampy czy ktoś ći go polecał ? Podbijam Szukam kogoś, kto ogarnie mi lampy w A4 B6. Obecnie jest H7, szkło reflektora jest w BDB stanie, ale coś lewa lampa nie trzyma regulacji gór-dół - da się ją podciągnąć do góry, ale od wstrząsów znów opada. No i soczewki już trochę takie mleczne są a że już kiedyś rozklejałem lampy w A6 C5 i nie skończyłem, to wolałbym to komuś oddać do porządnego ogarnięcia. Mam projektory Ronan ale 3.0 cala, więc dupne i nie wiem czy się nadadzą (+ adapter do lamp A6)
Ivanek Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Log into Facebook WWW.FACEBOOK.COM Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know. On mi robił, dosłownie miesiąc temu co pisałem na swoim temacie 1 1
machonis Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października W dniu 28.02.2024 o 13:21, Mike9 napisał(a): Podbijam Szukam kogoś, kto ogarnie mi lampy w A4 B6. Obecnie jest H7, szkło reflektora jest w BDB stanie, ale coś lewa lampa nie trzyma regulacji gór-dół - da się ją podciągnąć do góry, ale od wstrząsów znów opada. No i soczewki już trochę takie mleczne są a że już kiedyś rozklejałem lampy w A6 C5 i nie skończyłem, to wolałbym to komuś oddać do porządnego ogarnięcia. Mam projektory Ronan ale 3.0 cala, więc dupne i nie wiem czy się nadadzą (+ adapter do lamp A6) Jakie ostatecznie projektory zamontowałeś do swoich lamp? Rozglądam się teraz za projektorami do swoich lamp H7.
Mike9 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada W dniu 23.10.2024 o 11:59, machonis napisał(a): Jakie ostatecznie projektory zamontowałeś do swoich lamp? Rozglądam się teraz za projektorami do swoich lamp H7. No właśnie niewiele zrobiłem w tym kierunku. W sumie kupiłem drugi komplet lamp H7 w dobrym stanie, kupiłem tez kiedyś na ali jakieś żarówki LED niby polecane gdzieś na jakimś forum - dałem ok 100 zł a teraz widzę już po 70 dyszek są: https://pl.aliexpress.com/item/1005005191902925.html - ale w końcu nie zamontowałem ich, nawet nie sprawdziłem czy działają 😕 Ale robi się już szybko ciemno i musze faktycznie coś podłubać - chyba na początku założę te "nowe" lampy, zobaczę jak to świeci na halogenie VS te LEDy, może zobaczę też co tam dolega ten starej lampie, że mi tak opada - załączam foto
Mike9 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Założyłem dzisiaj te Xstorm H7 60W i są spoko, lepiej niż na halogenie. Ciekawe jak będzie z ich sprawnością. Święcą na biało, na ost. zdjęciu tylko tak na fotce wygląda, że wpada w niebieskie - na żywo nie ma takiego efektu. Teraz dokupuję drugą parę na długie i jakieś postojowe białe też z xstorm wrzucę. No i H11 też są od nich, to przetestuję.
Rekomendowane odpowiedzi