Opublikowano 5 Sierpnia 20242 l https://a4-klub.pl/topic/489125-aktualizacja-map/?do=findComment&comment=5705037
Opublikowano 11 Sierpnia 20242 l W dniu 5.08.2024 o 11:12, SikorA5 napisał(a): Ktoś wie czemu tak się dzieje? dochodzi do 1% i wyświetla się taki komunikat na pendrive jest to samo karta ma 64gb jest odpowiednio sformatowana ? Format mapy za pośrednictwem VCDS. Mi to pomogło. Aktualizacja ruszyła.
Opublikowano 11 Sierpnia 20242 l @SikorA5 Miałem podobnie, pomogło sformatowanie partycji danych bazy nawigacji za pomocą OBD11.
Opublikowano 7 Września 20241 r Czy ktoś z powodzeniem wgrywał mapy P370? Właśnie je pobieram i zwróciłem uwagę, że zajmują one o połowę mniej miejsca w porównaniu do P350
Opublikowano 7 Września 20241 r Chyba wszscy w tym wątku mają już P370 wgrane, i tak, mają one tylko ok15GB. Edytowane 7 Września 20241 r przez Muskel1
Opublikowano 8 Września 20241 r 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Chyba wszscy w tym wątku mają już P370 wgrane, i tak, mają one tylko ok15GB. Również i mi udało sie wczoraj z sukcesem wgrać mapy P370. Z ciekawostek dodam, że ja wywołałem aktualizację map za z REM a nie z menu Pielegnacja Systemu i wszytsko przebieglo pomyślnie. Dodatkowo zastosowalem pach naviignore, dzięki któremu, m.in. Nie włącza się kompas na VC podczas nawigowania przy uzyciu AA. Pytanko odnośnie widoku satelitarnego - wiem że Google Earth jest niedostepny. Jak natomiast uruchomić widok satelitarny dostarczony przez Here Maps? Obecnie prz próbie włączenia takiego widoku dostaję komunikat o tym, że nie mam licencji na Audi Connect. Czy ta usługa jest niezbędna czy da się to jakiś obejść za pomocą patcha w M.I.B.? Załączam zdjęcie z wersją Firmware Edytowane 8 Września 20241 r przez speed1986
Opublikowano 8 Września 20241 r 4 minuty temu, speed1986 napisał(a): Jak natomiast uruchomić widok satelitarny dostarczony przez Here Maps? Jaką wersje softu MMI masz ? 4 minuty temu, speed1986 napisał(a): Dodatkowo zastosowalem pach naviignore, dzięki któremu, m.in. Nie włącza się kompas na VC podczas nawigowania przy uzyciu AA. Tutaj też to opisałem: https://a4-klub.pl/topic/493644-uruchomienie-podwójnej-navi-w-a4-b9/
Opublikowano 8 Września 20241 r 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Jaką wersje softu MMI masz ? Tutaj też to opisałem: https://a4-klub.pl/topic/493644-uruchomienie-podwójnej-navi-w-a4-b9/ Dołączyłem wesje softu do poprzedniego posta
Opublikowano 8 Września 20241 r Masz ostatnią dostępną wersję obsługującą już widok satelitarny. Aby uruchomić widok satelitarny musisz zakupić licencję Audi Connect Nawigacja & Rozrywka.
Opublikowano 8 Września 20241 r 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz ostatnią dostępną wersję obsługującą już widok satelitarny. Aby uruchomić widok satelitarny musisz zakupić licencję Audi Connect Nawigacja & Rozrywka. Ok. Dzięki za info
Opublikowano 21 Września 20241 r Cześć mam pytanie jak wyprowadzić US wersję na wersję na EU i od jakiej wersji zacząć EU ? Ktoś pomoże ? Jak to zacząć z tym systemem usa
Opublikowano 21 Września 20241 r VCP + VCDS + odpowiednie patche , komendy skrypty po dlink jest tego troche
Opublikowano 21 Września 20241 r A ja chciałem tylko mapy pod EU I może jakieś menu car, a tu tyle zachodu, no spodziewałem się, że jakaś aktualizacje trzeba zgrać na SD odpowiednią żeby zacząć a później to już poleci, no powiem ci, że ciekawe
Opublikowano 21 Września 20241 r A powiedz mi masz może jakaś instrukcje do tego, bo w sumie dostep do org vcp i vcds mam tylko właśnie jak to wygląda instrukcjach jak to ugryźć by się przydała
Opublikowano 26 Września 20241 r Od dwóch dni walcze żeby wgrać MIB i mam już zenit. Pomoże ktoś ogarnąć. Mam soft P3638 czy mogę zaktualizować odrazu do P5152 i wtedy szukać patch pod to czy jak?