Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie napisałeś jaką masz, a że pytasz w dziale MHI2, to wrzuciłem Ci instrukcję do takich jednostek. Do MHIG możesz zastosować wersję M.I.B. V3.7.1.- MHIG Edition, ale czy da radę tym przeprowadzić konwersję, tego Ci nie powiem.
deejay89 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Wybacz, już edytowałem, właśnie nie mogę znaleźć nigdzie instrukcji do mhig Wiem też, że nie powinno aktualizować się wzmacniacza i wyświetlacza, bo przestają dziłać, trzeba wtedy odpiać na czas aktualizacji wzmacniacz czy założyć pętlę światłowodową ?
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Albo odpinasz albo deaktywujesz aktualizacje wzmaka przy aktualizacji.
deejay89 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Odpinam po prostu kostki zasilania? Czy tą pętlę ?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Światłowód. Wypinasz ze wzmaka i wpinasz pętlę.
deejay89 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu niestety wywala mi taki błąd, kiedy daje opcje : convert to EU" ktoś podpowie?
turzol Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Masz wyraźnie napisane co trzeba wykonać.
deejay89 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, turzol napisał(a): Masz wyraźnie napisane co trzeba wykonać. Widzę, co jest napisane, niestety jak przrytrzymam długo "power button", jednostka się nie resetuje, ekran tylko się chowa, bardziej mnie zastanawia, co mogło być powodem niepowodzenia?
Rekomendowane odpowiedzi