Muskel1 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Nie napisałeś jaką masz, a że pytasz w dziale MHI2, to wrzuciłem Ci instrukcję do takich jednostek. Do MHIG możesz zastosować wersję M.I.B. V3.7.1.- MHIG Edition, ale czy da radę tym przeprowadzić konwersję, tego Ci nie powiem.
deejay89 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Wybacz, już edytowałem, właśnie nie mogę znaleźć nigdzie instrukcji do mhig Wiem też, że nie powinno aktualizować się wzmacniacza i wyświetlacza, bo przestają dziłać, trzeba wtedy odpiać na czas aktualizacji wzmacniacz czy założyć pętlę światłowodową ?
Muskel1 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Albo odpinasz albo deaktywujesz aktualizacje wzmaka przy aktualizacji.
deejay89 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Odpinam po prostu kostki zasilania? Czy tą pętlę ?
deejay89 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca niestety wywala mi taki błąd, kiedy daje opcje : convert to EU" ktoś podpowie?
deejay89 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca 3 minuty temu, turzol napisał(a): Masz wyraźnie napisane co trzeba wykonać. Widzę, co jest napisane, niestety jak przrytrzymam długo "power button", jednostka się nie resetuje, ekran tylko się chowa, bardziej mnie zastanawia, co mogło być powodem niepowodzenia?
deejay89 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca temat ogarnięty, mimo tego komunikatu, w train był już soft eu "MHIG_EU_AU_K1555", więc po prostu wrzuciłem wgrywanie tego softu, soft poszedł gładko i wszystko zakończyło się sukcesem. Jutro dogram mapy, zakoduje lampy i 1500zł w przód.
mrowa06 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Cześć, Czy ktoś poległ na tak wczesnym etapie konwersji jak instalacja m.i.b.a i mógłby podpowiedzieć dlaczego nie mogę uruchomić jego instalacji ? Zaktualizowałem amerykański soft do najnowszej wersji, którą pokazuje mib helper. sformatowałem kartę SD na format fat32, wypakowałem m.i.b.a jednak wszędzie mam n/a i jednostka nie chce puścić aktualizacji. Myślę że jak przejdę ten krok to do końca już pójdzie bez problemu Z góry dziękuję za odpowiedź.
turzol Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Nie tędy droga... Toolbox, którego chcesz użyć jest do jednostek MHI2
mrowa06 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ok, Dzięki za odpowiedź. Sprowadziłem autko i pierwszy raz mam do czynienia z nazewnictwem tych jednostek. Właśnie nie miałem pewności czy mib2 z mhi konwertuje się tak samo co mib2 z mhs. Próbowałem też odpalić GreenMenu przez VCDS i aktywowałem tryb dewelopera ale niestety nadal się nie uruchamia.
Rekomendowane odpowiedzi