Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Pokaż jakie masz kody FEC Zmieniło mi z powrotem na 0230001e. Możliwe że to przez aktializację VC? Dodam że mam włożoną kartę sim do MMI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Aktualizacja VC nie wpływa na MMI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Aktualizacja VC nie wpływa na MMI. A to że jestem zalogowany do Audi Conect jakoś może wpływać? Przy mapach pokazuje mi że licencja na automatyczna aktualizaję jest nieważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Nie ma znaczenia i wpływu. Liczą się kody FEC w MMI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma znaczenia i wpływu. Liczą się kody FEC w MMI. W takim razie jutro będę musiał ponownie patchować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Aktualizacja VC nie wpływa na MMI. Akurat po spatchowaniu MIB ma bug , co kolwiek byś nie zainstalował wywala FEC ponieważ zaszyte skrypty przywracają fabryczny FEC , też o tym nie wiedziałęm ale jakikolwiek update systemowy odrazu wywala , czy to VC , czy to nie wiem cos z listy update nie związanego z MMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Może w aktualnym patchu MIB jest ten bug. Ja na 100% najpierw patchowałem swoją jednostkę, a później robiłem update VC i kody FEC pozostały. Było to parę lat temu więc kilka wersji MIB wstecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Może w aktualnym patchu MIB jest ten bug. Ja na 100% najpierw patchowałem swoją jednostkę, a później robiłem update VC i kody FEC pozostały. Było to parę lat temu więc kilka wersji MIB wstecz. cholera wie co operator robil dokladnie ale wiem ze jest taka przypadlosc ze po przeinstalowaniu jakiegokolwiek komponentu w MIB fec ucieka czemu tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Gdzieś jakiś bug musi być tak jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca (edytowane) 15 godzin temu, Krystian_13 napisał(a): W takim razie jutro będę musiał ponownie patchować. Niestety dalej nic. Ponowna próba wgrania MIB kończy się komunikatem że patch jest już zainstalowany. Nie zauważyłem wczoraj że na samym dole mam kod 023000ee. Poniżej wklejam FEC Dodam ze przez czerwone menu widzi mapę ale przycisk uruchomienia aktualizacji jest nieaktywny. Wrzucam jeszcze na kartę mapę 2024 i zobaczę czy system wykryje aktualizację. Edytowane 20 Lipca przez Krystian_13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca W GEM w advanced settings masz opcje formatowania bazy danych navi. Spróbuj wykonać ten skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Temat ograniety. Człowiek uczy się całe życie. Próbowałem dokonać aktualizacji poprzez menu "pielęgnacja systemu". Problem w tym że wybierałem opcje aktualizacji systemu z pierwszej zakładki. Dlatego nie widział plików które może zaktualizować. Dopiero poszło poprzez wybór informację o wersji i zakładce aktualizacji bazy danych mapa została poprawnie wykryta. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca No mapy wgrywamy nie z czerwonego menu tylko z pielęgnacji systemu😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 23 minuty temu, Muskel1 napisał(a): No mapy wgrywamy nie z czerwonego menu tylko z pielęgnacji systemu😉 Zgadza się. Tele tylko że w pielęgnacji systemu również są 2 miejsca związane z aktualizacja systemu. I z głównego menu aktualizacja nie poszła. Ruszyła dopiero z menu zwiazego z inforcja o wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca To super, że zadziałało👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): To super, że zadziałało👍 Jeszcze raz serdeczne dzięki za pomoc 👍😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikorA5 Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Cześć Mam a5 ze stanów takie są aktualizacje są tam mapy 23/24 czy to oznacza ze mmi jest już spatchowane? I mogę wgrać mapy z strony vw 24/25? AKTUALIZACJA Kod fec 023000ff to kod dla map do 2075roku ja taki posiadam i dzisiaj zaktualizowałem mapy ze strony vw która jest podana pare stron wcześniej na 24/25 Edytowane 1 Sierpnia przez SikorA5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio1121 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Witam. Ma ktoś może dostęp do programu M.I.B_3.2.0 lub nowsza aby dodać patcha? Bo strona nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia https://github.com/Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikorA5 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Ktoś wie czemu tak się dzieje? dochodzi do 1% i wyświetla się taki komunikat na pendrive jest to samo karta ma 64gb jest odpowiednio sformatowana 🙄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi