Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ale to roboty jest ja pierdykam... Ok idę aktualizować mapy - dam znać jak pójdzie to będę Ci bardzo dłużny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Aby zainstalować nowe mapy musisz te 3 pliki wrzucić na kartę SD, kartę do slotu SD1, następnie przycisk menu na panelu, gałką na panelu wybierasz ustawienia (u mnie Einstellungen), następnie popychasz gałkę w lewo, wybierasz pielęgnacja systemu (u mnie Systempflege), następnie aktualizacja systemu (Systemupdate), i wybierasz SD1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 No to mam najnowsza mapę w nawigacji. Mam nadzieje że na pól roku starczy Ogromne podziękowania dla Muskel1 - bez Ciebie nigdy bym tego sam nie zaktualizował - dzięki za cierpliwość i szybkie odpisywanie! Podziękowanie również dla autora postu pipen - który w jasny i przejrzysty sposób opisał co gdzie i jak - za pomocą postu Kolegi, zarejestrowałem się na niemieckim forum i pobrałem updaty firmwarow. 2 dni walki skutkują zaoszczędzonymi pieniędzmi, zdobytą wiedzą oraz cennym doświadczeniem Mam nadzieję że moja dyskusja z Musek1 w tym poście pomoże innym kolegą/koleżanką w aktualizacji navi i firmwarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Teraz wystarczy aktualizować same mapy, bo kody FEC są do 2030r. Do tego czasu możesz darmowo wgrywać mapki VW czy Skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Muskel1 jeszcze raz bardzo Ci dziękuje. Będziesz przejazdem w Łasku to zapraszam na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Oj w tamte strony raczej mnie nie zawieje ale dziękuję za zaproszenie Edytowane 27 Lipca 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpacino5248 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Witam serdecznie. Mam zamiar również zaktualizować soft oraz mapy. Pytanie ile razy muszę aktualizować soft, począwszy od pokazanego nizej na zdejeciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 alpacino5248 aktualizujesz w ten sposób: 2148->2161->3241->3344->3346 A potem patch i na końcu najnowsze mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Pojawiły się aktualne mapki do MIB2 (jednostek posiadających Patch). https://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/P310_N60S5MIBH3_EU.7z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Muskel1 dzięki za bardzo cenną uwagę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Hejka. Próbowałem wgrać najnowszą mapę ale mi nie widzi karty SD - jednostkę mam spacjowaną. Karta powinna być w systemie plików Fat32? Exfat? Obecnie mam NTFS i nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Karta musi być w systemie plików FAT32. Edytowane 9 Listopada 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Tak coś mi świtało. Dziękuje Ci już po raz kolejny nasz Bohaterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 13 minut temu, protoss napisał(a): Tak coś mi świtało. Dziękuje Ci już po raz kolejny nasz Bohaterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Muskel1 a tak przy okazji - słucham muzyki z karty SD i tam jest exFAt - czy taką kartę też lepiej sformatować na FAT32 czy przy multimediach to już nie ma znaczenia - muzykę mam w plikach *.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Nie ma znaczenia. Dla mapek można w sumie też exFAT używać ale nie wszystkie karty czyta, dlatego lepiej jest z FAT32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Podziękował Bohaterze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardock81 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Witam.Przy próbie wgrania najnowszej mapy wywala mi błąd ze zdjęcia,sprawdzałem 3 karty i 2 pendrive.Poprzednia wrzucałem parę miesięcy temu i nie było problemu,jednostka odblokowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protoss Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 A jak próbujesz zaktualizować mapę, przez menu ukryte czy przez zwykłe dostępne po naciśnięciu przycisku Menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi