DarkB7 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Witam Natknąłem się na filmy z Exeo gdzie w dolnej części wyświetlacza FIS jest wyświetlany zapięty dany bieg w skrzyni manualnej. Jest to możliwe by w B7 również taką opcję włączyć? Grzebiąc w VCDS jest w adaptacjach możliwość zakodowania wskaźnika zmiany biegów lecz nic nie jest pokazywane na wyświetlaczu + błąd z brak sterownika skrzyni biegów. Ciekawa funkcja by była Filmik dla przykładu:
pila24 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Słyszałem że końcówka produkcji b7 ma taką funkcję .
Garnus Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Kurde fajnie jak by ktoś zbadał temat, bo moim zdaniem bardzo fajny bajer.
Banan Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 jest to kwestia oprogramowania procesora w liczniku , w EXEO niby te same liczniki ale jednak oprogramowanie inne i troszkę inne funkcje - niestety nie do obejścia
Garnus Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 a już myślałem że coś fajnego się znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi