Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 chłopaki a nie wiem czy zarząd czasem nie będzie chciał jakiejś odpałki z tej mojej kasy 31tys x 5 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ale ja nie mówię o pieniądzach, dżentelmeni o nich nie rozmawiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 chłopaki a nie wiem czy zarząd czasem nie będzie chciał jakiejś odpałki z tej mojej kasy 31tys x 5 zl zarząd już ponoć władzy nie ma więc nie ma sie co martwić :cool1: [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 21:46_________________________________________________ Ale ja nie mówię o pieniądzach, dżentelmeni o nich nie rozmawiają... AAAaaa... to o procenty chodzi, to ja też 40 poproszę :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie wiem czy już było, bo nie chce mi się czytac 20str pierdół.. "Ile potrzeba osób do zorganizowania skoków spadochronowych ? I jaki jest koszt otarcia się o śmierć ? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie wiem czy już było, bo nie chce mi się czytac 20str pierdół.. "Ile potrzeba osób do zorganizowania skoków spadochronowych ? I jaki jest koszt otarcia się o śmierć ? " nawet jak będzie 3osoby to też będzie można skoczyć tyle że wtedy drogo wyjdzie - 600pln, a jak chcesz się o śmierć otrzeć to zwyzywaj Madasa i czekaj aż Cię znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Albo wyzwij Kepasę od konusów jak to taki jeden już zrobił :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Madas Ja tam słyszałem, ze kepasa zwyzywał Cię od parówy i mielońca.. Kepasa z kolei znowu słyszałem jak Madas wyzywał Cię od pigmeja i cytrusa... Serio ! .. ale Ja się tam nie wtrącam.. :gwizdanie: __________________________________________________________________________________________________ Jak dojdzie do tego, że nie będzie skoków to pamiętajcie, że za 100zł moge kogoś wykopać z pędzącego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 :polew: oż wy młokosy widzę że szydera idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Madas Ja tam słyszałem, ze kepasa zwyzywał Cię od parówy i mielońca.. Kepasa z kolei znowu słyszałem jak Madas wyzywał Cię od pigmeja i cytrusa... Serio ! .. ale Ja się tam nie wtrącam.. :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No nie mogę :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mam pytanko odnośnie zlotu... Czy jest taka opcja że mogę wpaść tylko na część lotniskową : Godz. 10:00 wyjazd na lotnisko (11km od ośrodka) Osoby niezainteresowane spędzeniem czasu na lotnisku mogą miło spędzić czas nad jeziorkiem. Program na lotnisku: - konkurencje sprawnościowe autami (parkowanie precyzyjne, jazda ze szklanką wody na masce, slalom na czas, wyścig na 1/4mili, przeciąganie liny między regionami) – nagrody dla zwycięzców Możliwość wystartowania w konkurencjach autami po przebadaniu alkomatem Na lotnisku dostępny będzie grill z kiełbaskami i pieczywem (w cenie zlotu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A Ja mam inne pytanie.. W wieku 16 lat chyba nie wydają jeszcze prawa jazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A Ja mam inne pytanie.. W wieku 16 lat chyba nie wydają jeszcze prawa jazdy ? od 16 lat mozesz zdawac na kat. B1 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A Ja mam inne pytanie.. W wieku 16 lat chyba nie wydają jeszcze prawa jazdy ? No świat na psy schodzi to może już dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kope lat! Wy przebrzydłe paskudy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nosferski rozumiem ze na letnim znowu chlejemy? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nosferski rozumiem ze na letnim znowu chlejemy? :naughty: Byłoby zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Musi być zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trzeba zamówić cytrynówe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nosferski rozumiem ze na letnim znowu chlejemy? :naughty: Byłoby zacnie Musi być zacnie bedzie zacnie :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi