kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad zabierasz Paule na zlot do Piły ?? :gwizdanie: dziwne pytanie jak dziwne? normalne... jest podmiot, orzeczenie i znak zapytania to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie skubany to Madas aż tyle może ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie skubany to Madas aż tyle może ? :naughty: no wlasnie nie moze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie skubany to Madas aż tyle może ? :naughty: no własnie nie może , dlatego jest to dziwne pytanie tak samo jak to czy jade z Paulą na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ragguś chłopie, to dla czego nie robisz ślubu w Pile? :kox: Weselicho na zlocie będzie jak ta lala :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 http://extrema.sport.wp.pl/kat,26527,wid,10568798,wiadomosc.html?ticaid=18052 to dla tych co mają sztuczne szczęki i skaczą w pile ze spadochronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ja tam po ślubie sobie chwale, przytyło mi się 10kg A wiesz czemu żoncie tak dobrze karmią mężów po ślubie ? Żebyś właśnie przytył i był mniej atrakcyjny dla innych lasek :gwizdanie: :cool1: Moja mnie wygania na siłownie bo przeszkadza jej moja mini opona to się nazywa dobre wychowanie .... To wpadaj do wafki...jest kilku co by im się korepetycje przydały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No nie. Czytam te wszystkie posty i odbieram je jak: Hmm, ymmm, ufff. itd. Potrzebuje zdjęć, info. Gdybanie typu: dziwne pytanie mysli zabierasz Paule na zlot do Piły ?? gwizdanie itd- Nic mi nie mówi koledzy ja zabiorę na zly: Anie,Ewę, Jolę itd, itp: Ale one moje. I jak pojadę to nie będe tym sie chwalił. Dlatego bardzo proszę nie komentujcie tego wątku w beznadziejny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 na wątku info zaznaczone są osoby które wpłaciły zaliczki bądź też cały zlot .... jeśli ktoś wpłacił a nie jest pokolorowany to proszę o info na PW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Kolego Lexpar nie wiem co Ci przeszkadza że ludzie sobie żartują i się fajnie nakręcają przed zlotem. Poza tym widzę że nie ma Cię na liście na zlot więc tym bardziej nie wiem o co Ci chodzi. Po to jest ten wątek zrobiony żeby sobie ludzie pożartowali, pośmiali się. Nikt nikogo nie obraża. jak ktoś chce uzyskać szczegółowe info o zlocie to jest drugi wątek informacyjny ze wszystkimi szczegółami. Po to są założone dwa wątki zlotowe - żeby w jednym każdy mógł znaleźć niezbędne informacje dot. zlotu a w drugim mógł sobie napisać o zlocie i sprawach z nim związanych w luźny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Kuredu spokojowo, Lex po prostu ma takie poczucie humoru Poznasz chłopa to zrozumiesz A tak z innej beczki - czy te skoki ze spadochronem będą może nagrywane na video ? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A tak z innej beczki - czy te skoki ze spadochronem będą może nagrywane na video ? :kox: wiesz co nie wiem dokładnie, jedziemy do piły na to lotnisko po niedzieli więc dopytam co i jak. najważniejsze że sporo osób chce skakać więc cena będzie niższa i jeszcze postaramy się potargować . ja bym sobie nie wybaczył gdybym nie skoczył.....będę posrany ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A tak z innej beczki - czy te skoki ze spadochronem będą może nagrywane na video ? :kox: wiesz co nie wiem dokładnie, jedziemy do piły na to lotnisko po niedzieli więc dopytam co i jak. najważniejsze że sporo osób chce skakać więc cena będzie niższa i jeszcze postaramy się potargować . ja bym sobie nie wybaczył gdybym nie skoczył.....będę posrany ale co tam A skoki przewidziane są na Sobotę czy Niedzielę ? Przypuszczam, że na Sobotę Ale jeśli niedziela to Ku*wa bym chyba dojechał do tej Piły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 [ A skoki przewidziane są na Sobotę czy Niedzielę ? Przypuszczam, że na Sobotę Ale jeśli niedziela to Ku*wa bym chyba dojechał do tej Piły sobota - wtedy kiedy inne zabawy na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A skoki przewidziane są na Sobotę czy Niedzielę ? Przypuszczam, że na Sobotę Ale jeśli niedziela to Ku*wa bym chyba dojechał do tej Piły sobota - wtedy kiedy inne zabawy na lotnisku a mozna skakac "pod wplywem"? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a mozna skakac "pod wplywem"? :naughty: jakbyś był po 5 piwach to by Cię pewnie puścili ale że będziesz po 15 to wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a mozna skakac "pod wplywem"? :naughty: jakbyś był po 5 piwach to by Cię pewnie puścili ale że będziesz po 15 to wątpię a 16 wezme "na droge" :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czy ktoś o wadze Trzenia też może skakać czy nie bardzo bo wylądować trzeba w tym samym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czy ktoś o wadze Trzenia też może skakać czy nie bardzo bo wylądować trzeba w tym samym dniu W piiździec... :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czy ktoś o wadze Trzenia też może skakać czy nie bardzo bo wylądować trzeba w tym samym dniu :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 12:42_________________________________________________Miron ale wlasnie miedzy innymi dlatego skoki sa z instruktorem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi