kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad zabierasz Paule na zlot do Piły ?? :gwizdanie: dziwne pytanie jak dziwne? normalne... jest podmiot, orzeczenie i znak zapytania to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie skubany to Madas aż tyle może ? :naughty:
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie skubany to Madas aż tyle może ? :naughty: no wlasnie nie moze :polew:
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 to tak jak ja bym się spytał Madasa czy wypije 5 piw - też dziwne pytanie skubany to Madas aż tyle może ? :naughty: no własnie nie może , dlatego jest to dziwne pytanie tak samo jak to czy jade z Paulą na zlot
Suli Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ragguś chłopie, to dla czego nie robisz ślubu w Pile? :kox: Weselicho na zlocie będzie jak ta lala :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 http://extrema.sport.wp.pl/kat,26527,wid,10568798,wiadomosc.html?ticaid=18052 to dla tych co mają sztuczne szczęki i skaczą w pile ze spadochronem
Reggi Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 ja tam po ślubie sobie chwale, przytyło mi się 10kg A wiesz czemu żoncie tak dobrze karmią mężów po ślubie ? Żebyś właśnie przytył i był mniej atrakcyjny dla innych lasek :gwizdanie: :cool1: Moja mnie wygania na siłownie bo przeszkadza jej moja mini opona to się nazywa dobre wychowanie .... To wpadaj do wafki...jest kilku co by im się korepetycje przydały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2:
lexpar Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 No nie. Czytam te wszystkie posty i odbieram je jak: Hmm, ymmm, ufff. itd. Potrzebuje zdjęć, info. Gdybanie typu: dziwne pytanie mysli zabierasz Paule na zlot do Piły ?? gwizdanie itd- Nic mi nie mówi koledzy ja zabiorę na zly: Anie,Ewę, Jolę itd, itp: Ale one moje. I jak pojadę to nie będe tym sie chwalił. Dlatego bardzo proszę nie komentujcie tego wątku w beznadziejny sposób.
Madas Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 na wątku info zaznaczone są osoby które wpłaciły zaliczki bądź też cały zlot .... jeśli ktoś wpłacił a nie jest pokolorowany to proszę o info na PW...
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Kolego Lexpar nie wiem co Ci przeszkadza że ludzie sobie żartują i się fajnie nakręcają przed zlotem. Poza tym widzę że nie ma Cię na liście na zlot więc tym bardziej nie wiem o co Ci chodzi. Po to jest ten wątek zrobiony żeby sobie ludzie pożartowali, pośmiali się. Nikt nikogo nie obraża. jak ktoś chce uzyskać szczegółowe info o zlocie to jest drugi wątek informacyjny ze wszystkimi szczegółami. Po to są założone dwa wątki zlotowe - żeby w jednym każdy mógł znaleźć niezbędne informacje dot. zlotu a w drugim mógł sobie napisać o zlocie i sprawach z nim związanych w luźny sposób.
poziek Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Kuredu spokojowo, Lex po prostu ma takie poczucie humoru Poznasz chłopa to zrozumiesz A tak z innej beczki - czy te skoki ze spadochronem będą może nagrywane na video ? :kox:
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 A tak z innej beczki - czy te skoki ze spadochronem będą może nagrywane na video ? :kox: wiesz co nie wiem dokładnie, jedziemy do piły na to lotnisko po niedzieli więc dopytam co i jak. najważniejsze że sporo osób chce skakać więc cena będzie niższa i jeszcze postaramy się potargować . ja bym sobie nie wybaczył gdybym nie skoczył.....będę posrany ale co tam
Nosfer Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 A tak z innej beczki - czy te skoki ze spadochronem będą może nagrywane na video ? :kox: wiesz co nie wiem dokładnie, jedziemy do piły na to lotnisko po niedzieli więc dopytam co i jak. najważniejsze że sporo osób chce skakać więc cena będzie niższa i jeszcze postaramy się potargować . ja bym sobie nie wybaczył gdybym nie skoczył.....będę posrany ale co tam A skoki przewidziane są na Sobotę czy Niedzielę ? Przypuszczam, że na Sobotę Ale jeśli niedziela to Ku*wa bym chyba dojechał do tej Piły
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 [ A skoki przewidziane są na Sobotę czy Niedzielę ? Przypuszczam, że na Sobotę Ale jeśli niedziela to Ku*wa bym chyba dojechał do tej Piły sobota - wtedy kiedy inne zabawy na lotnisku
nike21 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 A skoki przewidziane są na Sobotę czy Niedzielę ? Przypuszczam, że na Sobotę Ale jeśli niedziela to Ku*wa bym chyba dojechał do tej Piły sobota - wtedy kiedy inne zabawy na lotnisku a mozna skakac "pod wplywem"? :naughty:
kuredu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a mozna skakac "pod wplywem"? :naughty: jakbyś był po 5 piwach to by Cię pewnie puścili ale że będziesz po 15 to wątpię
nike21 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a mozna skakac "pod wplywem"? :naughty: jakbyś był po 5 piwach to by Cię pewnie puścili ale że będziesz po 15 to wątpię a 16 wezme "na droge" :naughty: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Czy ktoś o wadze Trzenia też może skakać czy nie bardzo bo wylądować trzeba w tym samym dniu
Nosfer Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Czy ktoś o wadze Trzenia też może skakać czy nie bardzo bo wylądować trzeba w tym samym dniu W piiździec... :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Czy ktoś o wadze Trzenia też może skakać czy nie bardzo bo wylądować trzeba w tym samym dniu :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 12:42_________________________________________________Miron ale wlasnie miedzy innymi dlatego skoki sa z instruktorem :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi